Σαρρής: Θέλουμε την Εθνική στην Παιανία, αλλά…

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί συζητήσεων με την οικογένεια Βαρδινογιάννη για τη χρήση του προπονητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές ομάδες.

«Θα ήταν ευχής έργον», σχολίασε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, αλλά επεσήμανε ότι τα οικονομικά της ομοσπονδίας είναι περιορισμένα.

Αναλυτικά στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVA Sport FM, τόνισε:

“Η εξεύρεση ενός προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές δεν είναι ένα θέμα καινούργιο. Μας έχουν πει ότι θα φύγουμε από τον Άγιο Κοσμά και εμείς αναζητούμε λύση.

Στο πλαίσιο αυτό κάναμε μια επαφή για το κατά πόσο να μπορούσαμε να χρησιμοποιούμε την Παιανία. Είναι πολύ καλό κέντρο και θα είναι ευχής έργον να μπορέσουμε να το χρησιμοποιήσουμε.

Είναι ένα από τα πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα. Θα ήταν ευχής έργον να μπορούσαμε να ανταποκριθούμε γιατί ξέρετε πως και τα οικονομικά της ομοσπονδίας δεν είναι τόσο καλά. Μπορούμε να μιλάμε για μια ενοικίαση που θα αποβλέπει σε αγορά από την ομοσπονδία.

Μέσα στο καλοκαίρι θα μιλήσουμε για να δούμε ποιο είναι το τίμημα. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις σαν ομοσπονδία. Θα το δούμε όμως, γιατί είναι για το καλό όλων των Εθνικών ομάδων”.

Σχόλια