Σαρωτικές αλλαγές στην Ακαδημία της ΑΕΚ, στη μετά Ζήκου εποχή – Προσωρινοί αντικαταστάτες Γεωργέας και Λέτσας

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Ακη Ζήκου από την ακαδημία της ΑΕΚ για δεύτερη φορά.

O Γρηγόρης Σαράντης που επένδυσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στην ακαδημία, συνειδητοποίησε μετά από ενάμιση χρόνο πως θα ήθελε κάτι πολύ καλύτερο για το όραμα που έχει για τα νέα παιδιά της ΑΕΚ.

 

Ο Ενωσίτης επιχειρηματίας έδωσε χρόνο και περιθώριο όμως βλέποντας ουσιαστικά μέσα σε ένα χρόνο να διαλύεται το αρχικό πλάνο με τον Γιάννη Σαμαρά που αποχώρησε αφήνοντας πίσω τον μισό… Παναθηναϊκό (προπονητές, σκάουτερ, στελέχη) που είχε φέρει στην ΑΕΚ μαζί με τον Ζήκο, γεγονός που είχε καυτηριάσει ο Σαράντης στην συνέντευξη που έδωσε  πρόσφατα στο περιοδικό Y.S.

O Γρηγόρης Σαράντης αποφάσισε να στραφεί σε άλλο μοντέλο αφού δεν ταίριαξε με την απροσδιόριστη φιλοσοφία, για δεύτερη φορά, του πρώην υπευθύνου ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο Γρηγόρης Σαράντης ψάχνει για κάποιον γνώστη με προϋπηρεσία και εκπαίδευση στο συγκεκριμένο ιδιαίτερο αντικείμενο που να έχει όμως και οργανωτικές ικανότητες.

Μάλιστα είναι εξαιρετικά πιθανό ο Σαράντης να “αγοράσει” τεχνογνωσία από το εξωτερικό με ένα συνδυασμό με έναν Ελληνα με προϋπηρεσία και εμπειρία στις υποδομές. Ηδη γίνεται μεθοδική έρευνα σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μετά την αποχώρηση Ζήκου είναι δεδομένο πως οι αλλαγές στο τέλος της σεζόν θα είναι σαρωτικές.

Προσωρινοί αντικαταστάτες του Ζήκου θα είναι οι Γεωργέας και Λέτσας που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σαράντη και αναμένεται να έχουν κανονικά τις θέσεις τους, όπως και ο Μιχάλης Παυλής, και στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Σχόλια