Σαλβαρλής και Σωτηρόπουλος, προπονητές στα αγωνιστικά τμήματα του OFI Crete FC Academy στην Αθήνα

Με σημαντικές προσθήκες στελεχώνεται το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας OFI Crete FC Academy στην Αθήνα, με δύο μεταγραφές από τα τμήματα υποδομής του ΓΣ Πανιώνιος.

Προπονητές στα αγωνιστικά τμήματα του OFI Crete FC Academy στην Αθήνα, ανέλαβαν ο Αντώνης Σαλβαρλής και ο Γιώργος Σωτηρόπουλος.

Η ανακοίνωση OFI Crete FC Academy:

Σαλβαρλής και Σωτηρόπουλος, προπονητές στα αγωνιστικά τμήματα του ofi Crete fc academy.

Επενδύουμε σε προπονητές όπου οι γνώσεις, η εμπειρία, ο συνδυασμός αγωνιστικού και παιδαγωγικού χαρακτήρα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτές τις προσθήκες στην ακαδημία μας και τους ευχόμαστε να το απολαύσουν όσο γίνεται περισσότερο.

Ο Αντώνης Σαλβαρλής γεννήθηκε στις 10/11/1992 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από το ΕΚΠΑ. Τα τελευταία 10 χρόνια ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΣ Πανιώνιος. Είναι κάτοχος UEFA B και έχει πιστοποιηθεί στη μεθοδολογία Coerver, στη μεθοδολογία Smartfootball Level 1, Training for Team sports από Barca Innovation Hub και Coach Academy από Barca Innovation Hub.

Ο Γιώργος Σωτηρόπουλος γεννήθηκε στις 14/02/1993 και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ Ταύρου, συνεργάτης προπονητής στην ανδρική ομάδα του Α.Ο Ηλυσιακός (Γ΄ Εθνική) και τα τελευταία 8 χρόνια προπονητής στα τμήματα υποδομής και τα αγωνιστικά τμήματα του ΓΣ Πανιώνιος. Είναι κάτοχος UEFA B και έχει πιστοποιηθεί στη μεθοδολογία Smartfootball Level 1.

Σχόλια