Συνέντευξη Τύπου για το SALONICA SOCCER CUP – Το πρόγραμμα του τουρνουά

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σήμερα (25/04) στην αίθουσα “Επίδαυρος” του Hyatt Regency Θεσσαλονίκη με αφορμή την διεξαγωγή του παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου SALONICA SOCCER CUP, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας 28/4-1/5.

Δια στόματος του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, Σίμου Καρακάση τονίστηκε η σπουδαιότητα της δουλειά που λαμβάνει χώρα στις Ακαδημίες της ομάδας εδώ και 90 χρόνια. Η ανάγκη να υπάρχουν τουρνουά, στα οποία μετέχουν παιδιά, το μέλλον δηλαδή του ποδοσφαίρου μας είναι επιτακτική.

Η αρχή για έναν ισχυρότερο ΗΡΑΚΛΗ γίνεται με την διεξαγωγή του SALONICA SOCCER CUP, ενώ μέχρι τον Ιούνιο του 2014 έπονται τουλάχιστον τρεις ακόμα διοργανώσεις τουρνουά με την συμμετοχή και ομάδων του εξωτερικού. Η αναδιάρθρωση των Ακαδημιών σε όλα τα επίπεδα έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο να αποκτήσουν ξανά την αίγλη του ονόματος του ΗΡΑΚΛΗ οι Ακαδημίες.

Ήδη αρχίζουν οι διαδικασίες για το “στήσιμο” της νέας χρονιάς με τις εγγραφές να ξεκινάνε αμέσως μετά το Πάσχα, ενώ κατά την διάρκεια του SALONICA SOCCER CUP θα μεταδίδονται οι αγώνες μέσω live streaming στην νέα ιστοσελίδα των Ακαδημιών (www.fciraklis1908-acadimies.gr).

O Επικεφαλής Προγράμματος Ανάπτυξης Υποδομών, Εμπενίζερ Χάγκαν μίλησε για την “ευλογία” του ΗΡΑΚΛΗ να διαθέτει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, στο οποίο οι νέοι μπορούν να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να αγαπήσουν περισσότερο το ποδόσφαιρο.

Ο εκπρόσωπος της συνδιοργανώτριας εταιρείας «Pentagon Sports & Travel», Κωνσταντίνος Γιότκος στάθηκε στην μεγάλη χαρά της συνεργασίας του με ένα σύλλογο ιστορικό, ενώ ο Διευθυντής Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας και Εμπορικής Ανάπτυξης, Παντελής Παστιανίδης σχολίασε ότι: “η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αγωνίζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ρίχνοντας βάρος στις Ακαδημίες και σχεδιάζοντας ήδη το πλάνο της επόμενης χρονιάς. Θα είμαστε ικανοποιημένοι με μια βελτιωμένη λειτουργία των τμημάτων Υποδομών τη νέα χρονιά. Άλλωστε ζωή στο ποδόσφαιρο δίνουν μόνο τα παιδιά που “γεννιούνται” μέσα από αυτήν”.

Δείτε όλο το πρόγραμμα του τουρνουά κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια