Όλα τα αποτελέσματα SALONICA SOCCER CUP – Σε live streaming το τουρνουά [PHOTOS]

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία το παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου Salonica Soccer Cup στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, το οποίο διοργανώνει η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 σε συνεργασία με την «Pentagon Sports & Travel».

Και σήμερα ανήμερα Μ.Δευτέρας τα γήπεδα γέμισαν από παιδιά ενθουσιασμένα και ορεξάτα για ποδόσφαιρο. Διεξήχθησαν συνολικά 28 αγώνες αρχής γενομένης από τις 9.30 π.μ. Και ολοκληρώθηκαν στις 8 μ.μ..

Ο ηλιόλουστος καιρός αποτέλεσε σύμμαχο των παρευρισκόμενων, κυρίως των γονιών και των συγγενών που βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να εμψυχώσουν και να καμαρώσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Όσοι πάλι δεν μπόρεσαν λόγω απόστασης, μιας και στο τουρνουά μετέχουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, να δώσουν το παρών και να απολαύσουν την διοργάνωση εκ του σύνεγγυς, παρακολούθησαν ορισμένους από τους αγώνες μέσω της εφαρμογής live streaming που παρέχεται μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες θεατές, οι οποίοι παρακολουθούν τα παιχνίδια μέσω του live streaming αλλά και σε όσους παραβρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και στήριξαν την προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ να δώσει ελπίδα στα παιδιά για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικά μέλλον.

Το Salonica Soccer Cup συνεχίζεται αύριο με τα δυο πρώτα παιχνίδια της τρίτης ημέρας να ξεκινάνε στις 9.30 π.μ..

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 καλεί τον κόσμο για ακόμα μια ημέρα να παραβρεθεί στο τουρνουά και απολαύσει τα μελλοντικά αστέρια του ποδοσφαίρου μας.

Τα αποτελέσματα

Για να δείτε τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας (28/4) κάντε κλικ εδώ

Για να δείτε τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας (29/4) κάντε κλικ εδώ

Σε live streaming το τουρνουά

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τους αγώνες του  παιδικού τουρνουά ποδοσφαίρου SALONICA SOCCER CUP, το οποίο ξεκίνησε στις 28 Απριλίου και θα διαρκέσει  μέχρι και την 1η Μαϊου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, έχουν οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 λειτουργεί η εφαρμογή live streaming πληκτρολογώντας την διεύθυνση  http://fciraklis.gr/stream

Η αρχή πραγματοποιήθηκε με το παιχνίδι μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και ΠΑΟΝΕ για την κατηγορία Κ17.

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από το τουρνουά κάνοντας κλικ εδώ

Σχόλια