Ρουμανία: Ποδοσφαιριστές έπαιξαν με κάλτσες στα χέρια![VIDEO]

Απίστευτα συμβαίνουν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας. Οι ποδοσφαιριστές της Σεπσί, στο μάτς με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, δεν είχαν προμηθευτεί γάντια και φόρεσαν…κάλτσες!

Η Στεάουα Βουκουρεστίου επικράτησε με 2-0 της Σεπσί, στην αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρουμανίας. 

Ωστόσο, το συγκεκριμένο συζητήθηκε για έναν… παράξενο λόγο. Η Ρουμανία βιώνει μία από τις μεγαλύτερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών, με την θερμοκρασία στο Βουκουρέστι την ώρα του αγώνα να έχει πέσει στους -8 βαθμούς κελσίου.

Η φιλοξενούμενη, Σεπσί, δεν φρόντισε να παραλάβει έγκαιρα γάντια και μακρυμάνικες εμφανίσεις, αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα με το κρύο εν όψει του ματς με τη Στεάουα.

Αποφάσισαν λοιπόν, να κόψουν τα έξτρα ζευγάρια κάλτσες και να τα χρησιμοποιήσουν ως γάντια. Μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, παρ’ όλα αυτά θα μείνουν στην ιστορία για την κίνηση τους αυτή.

Πλέον, οι παράγοντες της 12ης στο πρωτάθλημα, Σεπσί, θα κοιτούν δύο και τρεις φορές τις μετεωρολογικές προγνώσεις πριν ταξιδέψουν για εκτός έδρας αγώνα.

Δείτε το βίντεο:

 

Σχόλια