ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μια εβδομάδα με τον Μπιέλσα, οι Ρότσα, Σίμος και Χέντερ

Μπιέλσα και Ρότσα

Oι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιώργος Σίμος και Χενκ Χέντερ έμειναν για μία εβδομάδα στην Μασσαλία, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τη δουλειά του Μαρσέλο Μπιέλσα στην Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, οι Χουάν Ραμόν Ρότσα και Γιώργος Σίμος βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του UEFA PRO και προκειμένου να πάρουν το δίπλωμα έπρεπε να παρουσιάσουν μια εργασία από τις προπονήσεις μιας ομάδας του εξωτερικού.

Ο Αργεντινός διατηρεί καλές σχέσεις με τον Μαρσέλο Μπιέλσα (μάλιστα είχαν υπάρξει και συμπαίκτες για μικρό χρονικό διάστημα στην Νιούελς Ολντ Μπόις) και γι’ αυτό επέλεξε την Μαρσέιγ.

Χέντερ, Μπιέλσα και Σίμος

“Αυτό το ταξίδι ήταν αξέχαστο. Αισθανθήκαμε σαν στο σπίτι μας και είδαμε ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης του ποδοσφαίρου. Ο Μπιέλσα μας εξηγούσε με εικόνες τα πάντα και φυσικά μεταφέραμε όλο το υλικό. Η οργάνωσή του, το σκεπτικό του είναι κάτι πολύ ξεχωριστό…

Επίσης, παρακολουθήσαμε την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με την Ναντ”, δήλωσε σχετικά στο Contra.gr ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος φιλοδοξεί να μεταφέρει στο “Γ. Καλαφάτης” στοιχεία της σπουδαίας δουλειάς που κάνει ο συμπατριώτης του στην Μασσαλία.

Σχόλια