Στη Ρόμα ο 16χρονος Σπύρος Νάτσος του Ατρόμητου!

Για ακόμα μία φορά φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ατρομήτου, με τους Περιστεριώτες να στέλνουν τον Σπύρο Νάτσο να δοκιμαστεί στην Ρόμα.

Το έχουμε πει πολλές φορές, αν και φαίνεται από μόνο του. Ο Ατρόμητος έδινε και συνεχίζει να δίνει βάρος στις ακαδημίες, έχοντας καταφέρει να βγάλει παίκτες από τα φυτώρια.

Παίκτες που όχι μόνο έχουν ανέβει στην πρώτη ομάδα, αλλά δοκιμάζονται και σε σπουδαίους συλλόγους, όπως ο 98άρης Σπύρος Νάτσος, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα δοκιμαστεί από την μεγάλη Ρόμα.

Το σκάουτινγκ του Τόλη Αποστόλου και του Τάκη Μιχαλέτου αποδίδει καρπούς και ο Νάτσος είναι ένας από τους παίκτες που τον ανακάλυψαν οι δύο προαναφερθέντες, εκμεταλλευόμενοι και την άριστη συνεργασία που έχουν με τον Άγγελο Μπέκα ιδιοκτήτη της Ακαδημίας Αθλόπολις της Πρέβεζας, όπου εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Σπύρος Νάτσος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος έχει ως εξής:

«Μετά από τον Δημήτρη Λημνιό ένας ακόμη ταλαντούχος ποδοσφαιριστής από τα τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει ταξίδι στο όνειρο.

Η Roma έστειλε επίσημη πρόσκληση για την αξιολόγηση του Σπύρου Νάτσου και η ΠΑΕ Ατρόμητος όπως κάνει σε όλες τις περιπτώσεις την αποδέχθηκε.

Έτσι στις 27 Μαϊου ο Νάτσος θα αναχωρήσει με προορισμό την ιταλική πρωτεύουσα και θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Roma για να λάβει μέρος σε test αξιολόγησης.

Προσφάτως συμμετείχε στην αποστολή της Εθνικής Παίδων στο τουρνουά της Μολδαβίας πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Νάτσος που αποκτήθηκε μέσα από τη διαδικασία του Scouting αγωνίστηκε πέρσι στην εφηβική ομάδα και φέτος στην ομάδα Κ17. Η θέση του είναι κεντρικό χαφ και προέρχεται από την Ακαδημία Αθλόπολις της Πρέβεζας.

Ο Νάτσος που αποκτήθηκε μέσα από τη διαδικασία του Scouting αγωνίστηκε πέρσι στην εφηβική ομάδα και φέτος στην ομάδα Κ17. Η θέση του είναι κεντρικό χαφ και προέρχεται από την Ακαδημία Αθλόπολις της Πρέβεζας».

Σχόλια