Απέρριψε πρόταση για δοκιμή στην Red Bull Λειψίας ο 14χρονος Ζουρνατζίδης του Πρωτέα

Σε μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις του γερμανικού ποδοσφαίρου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του τις προηγούμενες μέρες ο 14χρονος Κώστας Ζουρνατζίδης του Πρωτέα Ευόσμου.

Μετά από ενέργειες των υπευθύνων του Πρωτέα, που είχαν άμεση επαφή με την Red Bull Λειψίας, ο 14χρονος τερματοφύλακας θα έπρεπε να ταξιδέψει πριν από μια εβδομάδα στην πόλη της πρώην ανατολικής Γερμανίας για ένα τετραήμερο δοκιμών με προοπτική την ένταξή του σε έναν σύλλογο η άνοδος του οποίου απασχολεί ήδη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ωστόσο, το ταξίδι αυτό δεν έγινε, πιθανότατα για να μην χάσει ο νεαρός γκολκίπερ τα μαθήματά του στο σχολείο. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις των ιδιοκτητών της R.B. Λειψίας σε όλα τα επίπεδα έχουν προκαλέσει αίσθηση στην Γερμανία και όχι μόνο. Με ένα προπονητικό κέντρο αξίας 30 εκ. ευρώ και με «μεταγραφές» προπονητών από μεγάλες ομάδες της χώρας έχουν βάλει στόχο να διεκδικήσουν τα πρωτεία στην Μπουντεσλίγκα μέχρι το 2018.

Σε ότι αφορά τώρα την επόμενη μέρα του Ζουρνατζίδη, αυτή πιθανότατα δεν θα είναι στον Ολυμπιακό, όπου δοκιμάστηκε 3 φορές και άφησε άριστες εντυπώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ταλαντούχος τερματοφύλακας βρίσκεται ένα βήμα από την μετακίνησή του στην Skoda Ξάνθη η οποία τον παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αποκλείεται και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από άλλη μεγάλη ΠΑΕ που θέλει να μπει «σφήνα» σε πειραιώτες και θρακιώτες και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πάντως, το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Πηγή:thes-academy.gr

Σχόλια