Ρεάλ Μαδρίτης: Τεράστια επαγγελματική ευκαιρία, για προπονητές Ακαδημιών!

Έλληνες και Κύπριοι προπονητές ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και να δουν ιδίοις όμμασι, τη λειτουργία και τον τρόπο προπόνησης της Ακαδημίας της «Βασίλισσας».

Σύμφωνα με έρευνα της Ισπανικής «AS», η Ρεαλ Μαδρίτης είχε την τελευταία πενταετία κέρδη από πωλήσεις δικών της «παιδιών» 142,8 εκ. ευρώ και είναι αναμφισβήτητα και με διαφορά η πιο προσοδοφόρα Ακαδημία στην Ισπανία. Και αυτό, γιατί εδώ και χρόνια γίνεται εκπληκτική δουλειά.

H MGC Soccer Central σε συνεργασία με την Real Madrid διοργανώνουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα, για Έλληνες και Κύπριους προπονητές ποδοσφαίρου, ώστε αυτοί να λάβουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη λειτουργία, τη δομή και τη μέθοδο εκπαίδευσης της Ακαδημίας των Μαδριλένων.

Οι εκπαιδευόμενοι προπονητές, θα μεταβούν στην Ισπανική πρωτεύουσα στις 12 Φεβρουαρίου 2020 και θα παραμείνουν έως τις 17 Φεβρουαρίου 2020.

Το 6ήμερο στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρέχει στους προπονητές, διδασκαλία (θεωρητικό και πρακτικό μέρος), ανάλυση της προπονητικής μεθοδολογίας και της μεθοδολογίας εκγύμνασης, παρακολούθηση προπόνησης τμημάτων της Ακαδημίας της Ρεάλ, παρακολούθηση αγώνων τμημάτων της Ακαδημίας της Ρεάλ, παρακολούθηση αγώνα της αντρικής ομάδας της Ρεάλ, καθώς και ξενάγηση στη Μαδρίτη, στο Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου και στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ.

Πληροφορίες
info@frmclinicsgreece.com
info@frmclinicscyprus.com
Tel: 0030 6942939260

Αναλυτικά:

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια