Ράικο Γιάνγιανιν: «Δουλεύω σε ένα γνώριμο περιβάλλον»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Επισκοπής, έκανε ο Ράικο Γιάνγιανιν στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός με το γνώριμο ήρεμο στυλ, μίλησε για τη δουλειά που πρέπει να γίνει στο θέμα των μεταγραφών και φυσικά στην ανάγκη να έχει η ομάδα το πρόσωπο που ο ίδιος οραματίζεται…

Αρχικά τόνισε: «Κάνουμε ένα ιδιαίτερο ξεκίνημα και το σίγουρο είναι πώς για την ώρα, δεν είμαστε κομπλέ. Το γνωρίζουμε και θεωρώ ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα είμαστε πολύ πιο κοντά σ’ αυτό που θέλουμε. Σ’ αυτές τις μέρες θα κάνουμε κάποιες δοκιμές ποδοσφαιριστών και θα εισηγηθούμε να μείνουν κάποια παιδιά από την περσινή ομάδα.

Ήδη αυτό το θέμα τρέχει δείχνοντας θετικό πρόσημο. Φυσικά και θα κάνουμε κάποιες μεταγραφές για να προχωρήσουμε πιο ουσιαστικά στο κομμάτι της προετοιμασίας».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δική του ευθύνη αναλαμβάνοντας την Επισκοπή ως προπονητής: «Την Επισκοπή την γνωρίζω πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την όλη στάση της διοίκησης.

Γνωρίζετε ότι ξέρω πολύ καλά το κρητικό ποδόσφαιρο καθώς έχω διατελέσει προπονητής από ομάδες τοπικού μέχρι και Α’ Εθνική, οπότε το περιβάλλον είναι γνώριμο σε μένα.

Ελπίζω να τα πάμε καλά και να έχουμε υγεία».

Τμήμα ειδήσεων Football-Academies.gr

Σχόλια