«Θερίζει» η ίωση στον Παναθηναϊκό

«Κύμα» ίωσης χτύπησε τον Παναθηναϊκό αφήνοντας εκτός προπόνησης τη Δευτέρα 9 ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή, Γιώργο Δώνη.

Μία ίωση που έχει χτυπήσει την ομάδα έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στο τριφύλλι καθώς την Δευτέρα δεν επέτρεψε σε εννέα ποδοσφαιριστές αλλά και τον τεχνικό, Γιώργο Δώνη να δώσουν τον παρόν στην προπόνηση. Ο λόγος για τους Μπουζούκη, Οικονόμου, Χρήστο Δώνη, Κάτσε, Θεοχάρη, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Τζανδάρη και Καμπετσή.

Βεβαίως, μένει να φανεί ποιοι εξ’ αυτών θα μπορέσουν να ξεπεράσουν την ίωση και να είναι ετοιμοπόλεμοι για το ματς του Κυπέλλου με τη Λαμία που ακολουθεί το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ. Ενδεικτικό, πάντως, της κατάστασης είναι το γεγονός πως η προγραμματισμένη για το απόγευμα προπόνηση ακυρώθηκε.

Ένα ματς από το οποίο δεδομένα θα είναι εκτός ο Κίκο Μακέντα που συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Το σημερινό πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών των πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι κατοχής και οικογενειακό δίτερμα.

Από sdna.gr

Σχόλια