Πάτρα: Ο «ναός» της Παναχαϊκής πήρε και πάλι ζωή – Το εγχείρημα των ακαδημιών πιάνει τόπο!

Πάνω από 160 παιδιά προπονούνται καθημερινά στο γήπεδο της Παναχαϊκής

Πήρε χρώμα και ζωή το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά μετά από αρκετά χρόνια. Πήρε χρώμα και ζωή εξαιτίας των ανθρώπων της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής που αξιοποιώντας την περιουσία του συλλόγου τους αποφάσισαν να προχωρήσουν στην δημιουργία Ακαδημιών Ποδοσφαίρου και στην ίδρυση ενός σωματείου της Παναχαϊδας που θα τροφοδοτείται από εκεί.

Οργάνωσε έτσι τα φυτώρια των Ακαδημιών της, προσλαμβάνοντας ειδικούς επαγγελματίες τεχνικούς και γυμναστές, αλλά και ανθρώπους που έχουν την δική τους διαδρομή στο ποδόσφαιρο οι οποίοι μπορεί να δώσουν πολλά στα μικρά και νέα  παιδιά που θέλουν να αξιοποιήσουν το ταλέντο τους. Το εγχείρημα μέχρι στιγμής κρίνεται κάτι παραπάνω από επιτυχημένο και ήμαστε ακόμα μόνο στην αρχή.

Πάνω από 160 παιδιά προπονούνται συνολικά κάθε μέρα στο ιστορικό γήπεδο της Παναχαϊκής, σε ένα γήπεδο που αποτελεί ναό για τον «κοκκινόμαυρο» σύλλογο, καθώς εκεί μέσα μεγαλούργησε η μεγάλη ομάδα του Δαβουρλή, του Λεβεντάκου, του Στραβοπόδη, του Ρήγα, του Μιχαλόπουλου, του Παππά, του Σπεντζόπουλου και όλων των άλλων ποδοσφαιριστών εκείνης της εποχής.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκος Ράπτης τονίζει: «Είμαστε κάτι παραπάνω από ευχαριστημένοι από τις Ακαδημίες μας και την λειτουργία τους. 
Καθημερινά τα παιδιά της Παναχαϊδας, δίνουν ζωή στο γήπεδο της Παναχαϊκής και εμείς παίρνουμε ευχαρίστηση μέσα από αυτό, νιώθοντας ότι προσφέρουμε στην καλλιέργεια και στην ανάπτυξη του Πατρινού ποδοσφαίρου».

Στο πλευρό της οι οργανωμένοι

Να σημειωθεί ότι η Παναχαϊδα που ξεκινά τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις από την χαμηλότερη βαθμίδα των ερασιτεχνικών κατηγοριών, αυτή της Γ’ κατηγορίας, έχει την υποστήριξη των οργανωμένων οπαδών του συλλόγου. 

Ιδιαίτερα οι «Nortenos» , συνεχίζοντας την αποχή τους από τα παιχνίδια της επαγγελματικής ομάδας της Παναχαϊκής είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν σε κάθε αγώνα την Παναχαϊδα, δίνοντας παρόν τόσο στο γήπεδο της Αγυιάς, όσο και έξω από αυτό, δημιουργώντας μία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που μόνο αυτοί ξέρουν να δημιουργούν.

Πηγή: patrasevents.gr

Σχόλια