“Χτυπάει” το λαβράκι ο Παναθηναϊκός!

Ο 19χρονος Φραν Τούντορ έπεισε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις ικανότητες του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως είναι γνωστό, από τα τέλη Ιανουαρίου βρίσκεται στην Αθήνα ο Φραν Τούντορ και συμμετέχει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Αρχικά ο νεαρός Κροάτης μπακ, που είναι ανιψιός του μεγάλου Κροάτη παλαίμαχου άσου, έκανε προπονήσεις με την ομάδα Νέων του Τριφυλλιού, όμως στη συνέχεια συμμετείχε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ώστε ο Γιάννης Αναστασίου να σχηματίσει εικόνα για την αξία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24, το “τριφύλλι” επικοινώνησε με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κροατίας και ζήτησε τα απαραίτητα έγγραφα που πιστοποιούν ότι ο Τούντορ είναι ελεύθερος. Μόλις τα συγκεκριμένα έγγραφα φθάσουν στην Αθήνα οι πράσινοι αναμένεται να του προσφέρουν συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο νεαρός αμυντικός είναι ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέες επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα και τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον παίκτη να θέλει συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο.

Ο 19χρονος μπακ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά νεαρός διακρίνεται για την τακτική του συμπεριφορά στο παιχνίδι του.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” του έχουν ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο ακολουθεί τρεις φορές την εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Γιούσεφ Φος.

Πηγή:sport24.gr

Σχόλια