Δοκιμάζεται στη Λέστερ ο Αμπντούλ! Ο …”Γολγοθάς” του 15χρονου! [VIDEO]

Στη Λέστερ δοκιμάζεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του Παναθηναϊκού Αμπντούλ Ραχμάν Ουές, κατά κόσμο Αμπντούλ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο βρίσκεται ανάμεσα σε Αγγλία και Ελλάδα.

Πριν περίπου ένα χρόνο τον Μάρτιο του 2013, ο 15χρονος (γεν. 14/6/1998), ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, είχε μετακομίσει με την οικογένειά του στο Λονδίνο, για οικογενειακούς λόγους. Εκεί δοκιμάστηκε αρχικά στην ΚΠΡ (QPR) και κατόπιν στη Φούλαμ, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ωστόσο η Φούλαμ που έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, για να τον αποκτήσει, ήθελε να ξεκαθαρίσει το θέμα των τροφείων του, όμως η χρυσή τομή σε ένα ποσό, που η αγγλική ομάδα θα δεχόταν να δώσει και ο Παναθηναϊκός θα αποδεχόταν να πάρει, τελικά δεν βρέθηκε.

Έτσι ο μικρός αποφάσισε μετά από παραμονή πέντε μηνών στο Λονδίνο, να επιστρέψει πάλι στο τριφύλλι, έχοντας πάρει το μήνυμα, όχι ωστόσο επίσημη απάντηση, ότι θα διαμένει εντός του αθλητικού κέντρου στο Κορωπί, το οποίο και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη λήψη της απόφασης για την επάνοδό του, μιας και η οικογένειά του παραμένει στο Λονδίνο.

Έτσι στα τέλη Αυγούστου του 2013 επέστρεψε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και εντάχθηκε άμεσα στην ομάδα Κ17 του τριφυλλιού. Ωστόσο δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά του να μείνει εντός των εγκαταστάσεων της ακαδημίας και έτσι διέμενε σε κάποια συγγενικά του πρόσωπα.

Πήρε κάποιες συμμετοχές κυρίως ως αλλαγή με την ομάδα Κ17, αλλά δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην κουραστική γι αυτόν καθημερινότητα, λόγω κυρίως της απόστασης του σπιτιού που έμενε (στο κέντρο), από τις εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Καθημερινά έπρεπε να βρίσκει κάποιο τρόπο μετάβασης για την προπόνηση (κυρίως με Μετρό).

Έτσι αποφάσισε πριν περίπου ένα μήνα να αναχωρήσει και πάλι για το Λονδίνο, για να βρεθεί με την οικογένειά του.

Η πρώτη ομάδα αυτό το διάστημα που δοκιμάστηκε, ήταν η Λέστερ και το Σάββατο μάλιστα έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα της ομάδας Κ16 της Λέστερ με την Τσέλσι. Επόμενος σταθμός για νέο δοκιμαστικό, θα είναι η Γουότφορντ η οποία βρίσκεται και πιο κοντά στο σπίτι που διαμένει στο Λονδίνο.

Ο Γολγοθάς του 15χρονου (κλείνει τα 16, στις 14/6), δεν έχει τελειώσει και ενώ αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο, οι συγκυρίες της ζωής, δεν τον αφήνουν κάπου να …στεριώσει.

Ο Αμπντούλ είναι συριακής καταγωγής, αλλά διαθέτει την ελληνική υπηκοότητα και ελληνική ταυτότητα, λόγω του ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως δεξί εξτρέμ, όσο και ως αμυντικό χαφ.

{youtube width=”615″ height=”400″}sh5qEk97-fU{/youtube}

Σχόλια