Στην Αγγλική QUEENS PARK RANGERS FC (QPR), για δοκιμή, ο Αμπντουλραχμάν Ουές του Παναθηναϊκού

Αποκλειστικό

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η οικογένεια της ομάδας Κ15 του Παναθηναϊκού, έχει φτωχύνει κατά ένα μέλος.

Ο 15χρονος (γεν. 14/6/1998), ταλαντούχος ποδοσφαιριστής των Παίδων του Παναθηναϊκού Αμπντουλραχμάν Ουές, κατά κόσμο Αμπντούλ, έχει μετακομίσει με την οικογένειά του στο Λονδίνο, για οικογενειακούς λόγους.

Ο μικρός είναι συριακής καταγωγής, αλλά διαθέτει την ελληνική υπηκοότητα και ελληνική ταυτότητα, λόγω του ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα. Αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ, αλλά άνετα μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ και αμυντικό χαφ.

Με ενέργειες του γραφείου Target Sport και προσωπικά του C.E.O της Target Sport και FIFA Licensed Agent Χρήστου Γάτση, βρέθηκε άμεσα ομάδα που θα δοκιμάσει τον φέρελπι άσσο.

Πρόκειται για την Αγγλική QUEENS PARK RANGERS FC (QPR) και η δοκιμή έχει κλειστεί για την Δευτέρα 8 Απριλίου.

Στο football-academies.gr έχουμε παρακολουθήσει τον Αμπντούλ σε πολλά παιχνίδια και η γνώμη μας είναι ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ταλέντο, ο οποίος αν συνεχίσει να δουλεύει σε υψηλά στάνταρ, είναι σίγουρο ότι σε μερικά χρόνια θα αγωνίζεται σε τοπ επίπεδο.

Ευχόμαστε στον πρώην άσσο της ομάδας Κ15 του Παναθηναϊκού, καλή επιτυχία και πολύ τύχη στην από εδώ και στο εξής πορεία του, επειδή πραγματικά το αξίζει.

Σχόλια