“Το 2012 οκτώ παίκτες στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ”

Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας, μίλησε στο olaPAOK.gr για τη σεζόν που φεύγει, τις προσδοκίες που υπάρχουν τη νέα χρονιά, αλλά και την προώθηση νεαρών παικτών στην μεγάλη ομάδα

Ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έχουν δείξει μέχρι στιγμής οι παίκτες του στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο olaPAOK.gr ο προπονητής της ομάδας Κ20 του ΠΑΟΚ, Νίκος Κολομπούρδας. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου” αναφέρθηκε στη χρονιά που φεύγει, τις προσδοκίες του ενόψει της νέας σεζόν, ενώ, ακόμη, μίλησε για την προώθηση νεαρών παικτών στην πρώτη ομάδα των “ασπρόμαυρων”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη χρονιά που φεύγει: “Στα τμήματα υποδομής δεν μπορείς να κρατήσεις πολλά πράγματα σε συλλογικό επίπεδο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η προώθηση νέων παικτών στην πρώτη ομάδα κάτι που έγινε και στην πράξη. Είναι σημαντικό γιατί αν πάμε κάποια χρόνια πίσω δύσκολα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες της πρώτης ομάδας και είμαι βέβαιος ότι θα το δούμε και στο μέλλον αυτό”.

Για το τι περιμένει από τη χρονιά που έρχεται: “Περιμένω να έχω την ίδια αγωνιστική αντιμετώπιση από τους παίκτες μου. Θέλω να διατηρηθούμε στην πρώτη θέση, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, αλλά και οι παίκτες μου να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά γιατί μπορούν και πρέπει να χτυπήσουν την πόρτα της πρώτη ομάδας. Είναι σημαντικό για εμένα προσωπικά να προωθούνται παίκτες γιατί αυτός είναι ο ρόλος μου και πρέπει να γίνεται αυτό για να βοηθάμε και το σύλλογο”.

Για το αν υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ακολουθήσουν τους Σταφυλίδη, Αποστολόπουλο και Παναγιωτούδη στην πρώτη ομάδα: “Σίγουρα υπάρχουν παίκτες, όπως ο Πόποβιτς που μπορούν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Είναι ακόμη δύο- τρία παιδιά που είμαι σίγουρος ότι έχουν τα προσόντα να κρατηθούν στον ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι έχουμε τις υποδομές από την επόμενη αγωνιστική περίοδο να έχουμε 7-8 παίκτες στην πρώτη ομάδα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, όμως, χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν στα σταθούν σε υψηλό επίπεδο”.

Του Βαγγέλη Χατζηγεωργούδη από το olapaok.gr

Σχόλια