Τεστ Αξιολόγησης Football Metrics για ποδοσφαιριστές 8-18 ετών

Η Personal Training Soccer (PTS) διοργανώνει στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2011 στην Αθήνα το “Τεστ Αξιολόγησης Football Metrics”, στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος ποδοσφαιριστές από 8 – 18χρονών.

Το Football Metrics είναι ένα πρόγραμμα αξιολόγησης και ανάλυσης σύμφωνα με τις οδηγίες της UEFA.

Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης αναλύονται και εξάγονται ακριβείς πληροφορίες για την τεχνική ικανότητα του παίκτη αναγνωρίζοντας τα δυνατά σημεία του και τις αδυναμίες του.

Όλες οι μετρήσεις του προγράμματος γίνονται κάτω από την καθοδήγηση της PTS και της Ι-Football.  Στα χέρια του ο παίκτης παίρνει την ατομική του ανάλυση που είναι επίσημο report και μπορεί να το χρησιμοποιήσει στο βιογραφικό του και στην εξέλιξή του.

Το  Football Metrics χρησιμοποιείται από πολλές ομάδες παγκοσμίως.

Η διάρκεια του τεστ είναι περίπου 2,5 ώρες και αποτελείται από 16 ενότητες (ασκήσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα απευθυνθείτε στην PTS τηλ. 6943-167735 & 6983-794319

H Personal Training Soccer (P.T.S.)

H Personal Training Soccer είναι μια εταιρεία που ασχολείται με την ενισχυτική ποδοσφαίρου με προγράμματα βελτίωσης είτε μεμονωμένων αθλητών είτε ομάδων. Έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα για την καλύτερη αξιοποίηση των αθλητών ή των ομάδων βασισμένο στα Ολλανδικά πρότυπα ανάπτυξης.

Το Team της P.T.S. αποτελείται από προπονητές, γυμναστές, εργοφυσιολόγους, ψυχολόγους, διατροφολόγους και μάνατζερ.

Διευθυντής Ανάπτυξης της P.T.S. είναι ο κ. Σπύρος Μαραθωνίτης.

Σχόλια