ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Συνεργασία με την Αϊντχόφεν στις Ακαδημίες

Ο Γιόνας Κόλκα θα ενημερώσει τα στελέχη της ακαδημίας του Παναθηναϊκού για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής της Αϊντχόφεν και οι δύο ομάδες σκοπεύουν να συνεργαστούν.

Η παρουσία του Γιόνας Κόλκα στα τμήματα υποδομής της Αϊντχόφεν δεν πέρασε ανεκμετάλλευτη από τον Τάκη Φύσσα, κατά την προηγούμενη συνάντηση τους στην Ολλανδία.

Οι δύο άνδρες, εκτός από την αναβίωση των κοινών τους αναμνήσεων από την περίοδο που στελέχωναν την αριστερή πλευρά του Παναθηναϊκού, συζήτησαν την προοπτική της συνεργασίας τους σε θέματα υποδομών.

Ο Φιλανδός παλαίμαχος εξτρέμ θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την αποστολή της ολλανδικής ομάδας και το απόγευμα της Πέμπτης θα παρουσιάσει στο “Γεώργιος Καλαφάτης” με όλους τους προπονητές της ακαδημίας του «τριφυλλιού» παρόντες, όπως βέβαια και τον Γιάννη Σαμαρά. το project που ακολουθεί η PSV στις ακαδημίες της.

Η προσδοκία των ανθρώπων της ΠΑΕ είναι να υιοθετήσουν στοιχεία από την τεχνογνωσία της Αϊντχόφεν και να τα ενσωματώσουν στη λειτουργία των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Στο άμεσο μέλλον θα μεταβεί και αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού στη «βάση» της ολλανδικής ομάδας, στο πλαίσιο πάντοτε της συνεργασίας αυτής.

Επίσης, στο περιθώριο του μεθαυριανού αγώνα μας με την Αϊντχόφεν, ο Κόλκα θα βραβευθεί για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο.

Πηγή:prasinanea.gr

Σχόλια