«Ψάρεψε» ταλέντο από την Ανάβυσσο!

Παίκτη από ομάδα που ανήκει στο δίκτυο σχολών Ατρόμητο απέκτησε η ομάδα Κ20 εν όψει της νέας περιόδου.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο μέσο Μιχάλη Κόελχερ ο οποίος τέθηκε ήδη στη διάθεση του νέου τεχνικού της Κ20 Μουράτ Σεροπιάν.

Η ανακοίνωση ήρθε πρώτα από τον Σαρωνικό και αναφέρει τα εξής:

“Κάθε παιδί που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο έχει ένα όνειρο, να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Η χαρά μας λοιπόν ήταν μεγάλη όταν χθες ένα δικό μας παιδί, ο Μιχάλης Κόεχλερ έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα της καριέρας του υπογράφοντας τη μετακίνησή του στην ομάδα του Ατρόμητου. Η συμφωνία για το Μιχάλη ήταν στα πλαίσια της συνεργασίας που ξεκίνησε πέρσι με τον Ατρόμητο και έτσι, στην νέα αγωνιστική σεζόν θα καμαρώνουμε ένα παιδί του Σαρωνικού να αγωνίζεται με την Κ20 μιας καταξιωμένης ομάδας της Superleague.

Η νοοτροπία μας ως νέα διοίκηση του συλλόγου είναι να βοηθούμε όσο μπορούμε περισσότερο τα παιδιά της περιοχής μας να κάνουν το βήμα παραπάνω και η οργανωτική επανάσταση που ετοιμάζεται (και θα ανακοινωθεί σύντομα) σχετικά με τα τμήματα των Ακαδημιών του Σαρωνικού, θα είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Να κάνουμε τα όνειρα των παιδιών μας πραγματικότητα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στο Μιχάλη Κόεχλερ να διακριθεί και στη νέα του ομάδα, όπως το ταλέντο του επιβάλλει και να μας κάνει υπερήφανους με τις επιτυχίες του.”

πηγή: peristerisports.gr

Σχόλια