Προβάδισμα ο Μανθάτης για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού

Οι Νταμπίζας και Δώνης παραμένουν «ζεστοί» για τον 21χρονο μεσοεπιθετικό και καραδοκούν για την απόκτησή του ως ελεύθερο με την ίδια φόρμουλα απόκτησης των Πούγγουρα, Καμπετσή και Βέργου.

Δυνατά στο κόλπο για την απόκτηση του Γιώργου Μανθάτη παραμένει ο Παναθηναϊκός, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό κι έχοντας ως σύμμαχο την επιθυμία του 21χρονου μεσοεπιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του στο τριφύλλι, καραδοκεί για την απόκτησή του. 

Οι Νταμπίζας και Δώνης εκτιμούν ότι ο Γιώργος Μανθάτης ταιριάζει ποδοσφαιρικά στο πρότζεκτ που «τρέχουν» στον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του έχει σαφές προβάδισμα έναντι των υπολοίπων παικτών που έχουν πέσει στο τραπέζι, ειδικότερα από τη στιγμή που η πληροφόρηση για τον Λάζαρο Λάμπρου αναφέρει ότι θα παραχωρηθεί από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός σε ομάδα του εξωτερικού.

Γενικώς δεν αποτελεί προτεραιότητα η ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής αλλά η απόκτηση του ξένου στράικερ, πλην όμως τα χαρακτηριστικά του παίκτη και οι εμπειρίες που απέκτησε από την περυσινή θητεία του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (34 ματς και τρεις ασίστ) μόνο απαρατήρητα δεν έχουν περάσει από το τεχνικό τιμ των πράσινων.

Για να υλοποιηθεί η απόκτηση του Μανθάτη απαιτείται να μείνει ελεύθερος και να γίνει αποδεκτή η φόρμουλα Νταμπίζα (ποσοστό μεταπώλησης έως 25%) την οποία έχει ήδη χρησιμοποιήσει στις περιπτώσεις των Πούγγουρα (με τον ΠΑΟΚ), Καμπετσή (με τη Ντόρτμουντ) και Βέργου (με τον Ολυμπιακό), ενώ όσο δεν κλείνει ο Μανθάτης σε άλλη ομάδα οι πιθανότητες να αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό αυξάνονται.

Σχόλια