Πρότυπη Σχολή Τερματοφυλάκων στα Καμίνια του Πειραιά, με υπογραφή Θεοδώρου! [VIDEO]

Σε κάθε ομάδα ο τερματοφύλακας αποτελεί πάντα μια θέση κλειδί για την ενδεκάδα, που απαιτεί ατομική προπόνηση, για λήψη εξειδίκευσης, αλλά από προπονητή με εμπειρία και γνώστη της θέσης.

Στα Καμίνια γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας μιας πρότυπης σχολής τερματοφυλάκων. Με τη σφραγίδα, την εμπειρία, την εργατικότητα και το πάθος του Χρήστου Θεοδώρου, έχει στηθεί ένα εργαστήρι εκπαίδευσης γκολκίπερ 8-18 ετών, που φιλοδοξεί να βγάλει τους «άσους» των επόμενων ετών.

Αν και μετρά μόλις λίγες ημέρες λειτουργίας, ήδη η ανταπόκριση που έχει είναι σημαντική. Πολλά παιδιά που θέλουν να γίνουν πρωταγωνιστές είναι εκεί και δουλεύουν καθημερινά με έναν προπονητή που έχει θητεύσει για 11 ολόκληρα χρόνια ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Ακαδημία του Ολυμπιακού,έχοντας αναδείξει πληθώρα τερματοφυλάκων.

Ο κ. Θεοδώρου σε συνεργασία με τον Ατρόμητο Πειραιά δημιούργησε με επαγγελματική προσέγγιση τα θεμέλια για τη λειτουργία της Σχολής, στην οποία μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή παιδιά 8-18 ετών, από όλη την Αττική.

Τα παιδιά που θα επιλέξουν τη Σχολή, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι θα δουλέψουν για να ενισχύσουν τα θετικά τους στοιχεία, να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και να μάθουν νέες τεχνικές, ώστε το επόμενο διάστημα να βελτιωθούν και να εξελιχθούν.

Το Football Academies βρέθηκε στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια που φιλοξενεί τη Σχολή τερματοφυλάκων και κατέγραψε στιγμές από τη δουλειά που γίνεται εκεί. Ο Χρήστος Θεοδώρου μάς υποδέχθηκε και ξέκλεψε λίγο χρόνο για να αναλύσει τις σκέψεις και τα όνειρά του για το μέλλον. Βλέπετε, μπορεί να έχει φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού, αλλά η δίψα για να βγάλει νέα παιδιά δεν σταματά ποτέ. Στόχος του η δημιουργία μίας νέας γενιάς πορτιέρο με δική του ταυτότητα.

Από τη συζήτηση με τον κ. Θεοδώρου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον Ιάσωνα Γαβαλά, τον 20χρονο ταλαντούχο διεθνή τερματοφύλακα με τις μικρές Εθνικές ομάδες, τον οποίο προπονούσε για χρόνια στον Ολυμπιακό, ενώ πλέον τον προπονεί πάλι, αλλά αυτή τη φορά στον Ατρόμητο Πειραιά.

Δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Θεοδώρου, στην κάμερα του Football-Academies.gr

Σχόλια