Πρώτη της Κ17 του Ολυμπιακού για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιήσει από τις 3 έως τις 13 Αυγούστου στο Πήλιο η Κ17 του Ολυμπιακού.

Με όνειρα και υψηλές βλέψεις ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη η προετοιμασία των νεαρών ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2017-18. 

Η ομάδα την περασμένη περίοδο είχε φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Super League K-17 και εξασφάλισε στον Ολυμπιακό την έξοδο του στο UEFA Youth League. Φέτος το μεγαλύτερο ποσοστό της ομάδας αποτελούν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2001, με κάποιους εξ’ αυτών να είναι και την σεζόν 2016-17, μέλη της Κ17.

Προπονητής της ομάδας για 2η συνεχή χρονιά είναι ο κ. Τάσος Θέος ο οποίος δήλωσε για τη νέα χρονιά και τους στόχους: “Καλή χρονιά σ’ όλους. Εύχομαι σ’ όλα τα παιδιά να έχουν υγεία και να αποδώσουν όλοι αυτά που περιμένουμε εμείς και το κοινό μέσα στο γήπεδο. Πρώτος στόχος μας είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας αφού κάθε χρόνο οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στην Κ20 και φυσικά περισσότερες στην πρώτη ομάδα. Στόχος φυσικά είναι και ο πρωταθλητισμός. Ειδικά όταν είσαι πρωταθλητής θέλεις να παραμείνεις στην κορυφή. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν σου το χαρίζουν. Αυτό είπα και στα παιδιά. Ότι είναι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος, όπου όλοι θα θέλουν να είναι, και πως όλοι θέλουν να τους κερδίζουν”.

Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο Ρέντη έως την Τετάρτη 2/8 και στις 3/8 θ’ αναχωρήσει για το Πήλιο όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 13/8.

Σχόλια