Πρώτη θέση οι Παμπαίδες των Ιώνων Παλαιού Φαλήρου, θριάμβευσαν σε τουρνουά στο Μάντσεστερ στην Αγγλία (VIDEO)

Δεύτερη μεγάλη διεθνής επιτυχία για τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου, οι οποίοι μετά την περσινή κατάκτηση του Copa Katalunia στην Ισπανία, αυτή τη φορά κατέκτησαν την πρώτη θέση, σε ένα άλλο διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο τουρνουά, το KEELE CUP 2012 με το παμπαιδικό τους τμήμα.

Το τουρνουά διεξήχθη στο Μάντσεστερ στην Αγγλία,σε άψογες γηπεδικές εγκαταστάσεις και συμμετείχαν 320 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο.

Οι παμπαίδες του Γιάννη Αντωνίου και του Κώστα Σταυρακόπουλου, ήταν αήττητοι σε όλο το τουρνουά και στο μεγάλο τελικό επικράτησαν της Blizzard Villa με 1-0, με γκολ του Τερζή.

Η χαρά παιδιών, προπονητών και γονιών ήταν απερίγραπτη για την μεγάλη αυτή διεθνή διάκριση της ομάδας, στην κατηγορία των παμπαίδων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές και σε όλους όσους συντέλεσαν στο να συμμετάσχει το τμήμα σε αυτή τη διοργάνωση.

Το football-academies.gr δημιούργησε ένα βίντεο – αφιέρωμα για το τμήμα των Ιώνων, από την συμμετοχή τους στο KEELE CUP 2012:

{youtube width=”610″ height=”400″}AUuYnLc5qPo{/youtube}

Δηλώσεις προπονητών

Γιάννης Αντωνίου: «Νιώσαμε για άλλη μια φορά πραγματικά υπερήφανοι που τιμήσαμε τα ελληνικά χρώματα»

Ο προπονητής της ομάδας των Ιώνων Γιάννης Αντωνίου δήλωσε:

«Ζήσαμε για άλλη μια φορά με την ομάδα των Ιώνων στιγμές ανεπανάληπτες σε ένα τουρνουά εξαιρετικό από πλευράς γηπεδικών εγκαταστάσεων, με ομάδες οι οποίες ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Ήταν ένα τουρνουά με 320 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο. Τα παιδιά για άλλη μια φορά έδειξαν τις δυνατότητές τους, σε έδαφος εκτός Ελλάδος» και πρόσθεσε: «Εμείς ως προπονητές είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι ως ευτυχισμένοι όπως και τα παιδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι και κυρίως τους γονείς των παιδιών γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν τώρα εδώ. Νιώσαμε για άλλη μια φορά πραγματικά υπερήφανοι που τιμήσαμε τα ελληνικά χρώματα στην Αγγλία.

Κώστας Σταυρακόπουλος: « Αφιερώνω την επιτυχία αυτών των παιδιών σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν τα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να ζήσουν αυτή την εμπειρία και αυτές τις έντονες συγκινήσεις».

Ο έτερος προπονητής της ομάδας των Ιώνων Κώστας Σταυρακόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι μας κάναν να νιώσουμε εθνικά υπερήφανοι. Μετά την κατάκτηση του Κόπα Καταλούνια στην Ισπανία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καταφέρανε και εκπροσώπησαν επάξια όχι μόνο τα χρώματα του συλλόγου τους, αλλά και τα ελληνικά χρώματα σε ένα διεθνούς φήμης αναγνωρισμένο τουρνουά, όπως αυτό στη μητρόπολη του ποδοσφαίρου, που είναι η Αγγλία και μάλιστα στο Μάντσεστερ.  Επισκεφτήκαμε χώρους ιστορικών ομάδων όπως το Ολντ Τράφορντ, το Λίβερπουλ, της Έβερτον, κάναμε προπονήσεις με αναγνωρισμένους προπονητές των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι. Θέλω να ευχαριστήσω και να αφιερώσω την επιτυχία αυτών των παιδιών σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν τα παιδιά να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να ζήσουν αυτή την εμπειρία και αυτές τις έντονες συγκινήσεις».

Σχόλια