Πρώτη… για τις ομάδες Κ15 και Κ16 του Ολυμπιακού – Επιστροφή Μαυρογενίδη

Προπονητής στην Κ16 του Ολυμπιακού, θα είναι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης και στην Κ15 ο Γιώργος Παπακωστούλης.

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη, η προετοιμασία των ομάδων Κ15 και Κ16 της ερυθρόλευκης Ακαδημίας.

Στην Κ15 προπονητής και αυτή τη σεζόν θα είναι ο Γιώργος Παπακωστούλης με άμεσο συνεργάτη τον Τάσο Πάντο, προπονητής τερματοφυλάκων ο Σωκράτης Κοψαχείλης και γυμναστής ο Νίκος Κολοκυθάς. Η Κ-15 θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα K15 της Super League  στο οποίο πέρσι έφτασε στον τελικό.

Στην Κ16 προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. Ο παλαίμαχος άσος που ως προπονητής της Ακαδημίας είχε κατακτήσει το Πρωτάθλημα Κ17 της Super League  το 2015, επέστρεψε στην Ακαδημία για να δουλέψει τους ποδοσφαιριστές της Κ16 οι οποίοι θα στελεχώσουν τη σεζόν 2018-19 την Κ17.

Γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Σοφιανός και προπονητής τερματοφυλάκων ο Χρήστος Θεοδώρου. Η Κ16 θα θα συμμετάσχει φέτος σε πολλά εγχώρια και διεθνή τουρνουά.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων θα υποβληθούν μέσα στην εβδομάδα σε εργομετικό έλεγχο, ενώ θα κάνουν και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο διάστημα 16 έως 24 Αυγούστου, θ’ ανέβουν στα Χάνια του Πηλίου, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σχόλια