Πρώτη φορά στο γήπεδο [VIDEO]

Παρακολουθούμε την υπέροχη πρώτη φορά ενός μικρού φιλάθλου του Ολυμπιακού στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από εκείνη την πρώτη στιγμή που κρατώντας το χέρι του πατέρα σου, του θείου σου, της μητέρας σου, του αδερφού σου – δεν έχει σημασία – πέρασες για πρώτη φορά στη ζωή σου τη θύρα ενός γηπέδου, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι οι εικόνες, το συναίσθημα, αυτή η γλυκιά αγωνία είναι χαραγμένα στο μυαλό σου.

Σχεδόν ζηλεύω κάθε φορά που βλέπω ένα παιδί στο γήπεδο. Πέρα φυσικά από την παιδική ανεμελιά του, ζηλεύω κυρίως την ανείπωτη χαρά που νιώθει να μπαίνει σε έναν κόσμο τόσο διαφορετικό από εκείνον που έχει γνωρίσει μέχρι τώρα. Τη χαρά να βλέπει στο χορτάρι εκείνους που θα είναι για πολλά χρόνια οι δικοί του ήρωες.

Εμείς, από σεβασμό σε αυτές τις Πρώτες Φορές, από αγάπη για τους μικρούς φιλάθλους, ακολουθήσαμε έναν νεαρό φίλο του Ολυμπιακού στην πρώτη του επίσκεψη στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και το πρόγραμμα “Πρώτη Φορά στο Γήπεδο” από την Τράπεζα Πειραιώς.

Βλέπεις δεν είναι όλες οι πρώτες φορές ίδιες. Κι ούτε φυσικά χρειάζεται να είναι η πρώτη φορά ενός πιτσιρικά στο γήπεδο για να απολαύσει το τουρ που του προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Αυτή όμως η συγκεκριμένη βόλτα που ξεκινά από το μουσείο της ομάδας, περνάει από το γρασίδι του γηπέδου και καταλήγει σε ένα φοβερό γεύμα πριν την παρακολούθηση του αγώνα, είναι αξέχαστη. Είναι ένα μοναδικό δώρο που μπορεί να κάνει κάθε κάτοχος πιστωτικής κάρτας Olympiacos F.C.Mastercard & Gold στο δικό του παιδί.

Η μέρα του μικρού ξεκίνησε με ένα δώρο από τον πατέρα του. Με μια φανέλα του Ολυμπιακού να τον περιμένει στην καρέκλα. Αλλά η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη. Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τους υποδέχτηκαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καλωσορίζοντάς τους ονομαστικά. Για να τους ξεναγήσουν στο μουσείο της ομάδας, στην ιστορία και τις ιστορίες της μέσα στις δεκαετίες της δόξας της. Τα παιδιά κοιτούσαν με μάτια μεγάλα, με μάτια ανοιχτά τα τρόπαια άλλων δεκαετιών, τις εικόνες άλλων εποχών, τα λάβαρα, τις σημαίες και τα ενθύμια που αποτυπώνουν την ιστορία της ομάδας του Πειραιά.

Στην είσοδό τους στο μουσείο είχαν πάρει το δικό τους kit το οποίο κρατούσαν σφιχτά στο χέρι σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης. Ένα κασκόλ και άλλα δώρα για τους μικρούς φίλους της ομάδας. Ενθύμια μιας τόσο σημαντικής για εκείνα στιγμής.

Το τουρ συνεχίστηκε στο καλύτερο μέρος. Μέσα στο γήπεδο και συγκεκριμένα σε ένα κόρνερ του γηπέδου στο οποίο τους περίμενε ο Λεόνε για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του. Κάθε παιδί περίμενε με λαχτάρα τη στιγμή που θα βρισκόταν δίπλα στην μασκότ του Ολυμπιακού. Κι όταν τελείωσαν οι ατομικές φωτογραφίες μαζεύτηκαν όλοι σαν ομάδα να βγουν μια ομαδική φωτογραφία μαζί του, η οποία μάλιστα εμφανίστηκε στα matrix του γηπέδου.

Η ώρα του παιχνιδιού όμως πλησίαζε. Και οι μικροί μας φίλοι με τους συνοδούς τους ανέβηκαν στο εστιατόριο για ένα πλούσιο γεύμα. Έβλεπα τα πιτσιρίκια να γεμίζουν τα πιάτα τους με ή χωρίς τη βοήθεια του μπαμπά τους και σκεφτόμουν ότι κάθε παιδί αξίζει να έχει αυτή ως πρώτη εικόνα από το γήπεδο. Να ζήσει την φιλοξενία της ομάδας και να γίνει ένα μαζί της.

Στο πρώτο σφύριγμα του διαιτητή τα παιδιά είχαν ήδη τρέξει στις θέσεις τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κρατούσαν τα κασκόλ άτσαλα, παιδικά αλλά ποιος είναι άραγε ο σωστός τρόπος να κρατάς ένα κασκόλ; Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος να στηρίζεις την ομάδα σου; Σίγουρα τα μεγαλύτερα μαθήματα φιλάθλου πνεύματος τα έδιναν τα ίδια τα παιδιά σε εκείνους που βρίσκονταν γύρω τους.

Μόνο χαμόγελα έβλεπα σε αυτή την Πρώτη Φορά στο Γήπεδο. Χαμόγελα που μπορείς και αξίζει να χαρίσεις και στο δικό σου παιδί. Με την Olympiacos F.C. Mastercard & Gold της Τράπεζας Πειραιώς.

 

 

 

Δείτε το βίντεο:

πηγή: sport24.gr

Σχόλια