Προτεραιότητα στην ανάπτυξη – Το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ!

Επ’ ευκαιρία της επικείμενης διεξαγωγής της τελικής φάσης των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μοιράζεται με το σύνολο της ποδοσφαιρικής οικογένειας το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων στην κατηγορία ΕΠΟ του κεντρικού μενού τού epo.gr.

Το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων, είναι ένα μοναδικό εγχειρίδιο, στο οποίο περιγράφεται ο τρόπος λειτουργίας των όλων των Εθνικών Ομάδων.

Η παρουσίαση του Στρατηγικού Πλάνου Ανάπτυξης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το οργανόγραμμα δομής και τεχνικής στελέχωσής του, τη διαδικασία συλλογής διεθνών ποδοσφαιριστών και λειτουργίας των Εθνικών Ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, τη φιλοσοφία τους, τον έλεγχο των διεθνών μέσω του Τμήματος Ανάλυσης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, τη νέα αγωνιστική βάση για τη διεξαγωγή των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, ασκησιολόγιο για τους παίκτες και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Δείτε παρακάτω το Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων, χρησιμοποιώντας τα βελάκια κάτω αριστερά για την περιήγηση στις διαφάνειες

Πηγή:epo.gr

Σχόλια