Ανακοίνωση για πρόσληψη προπονητών Ακαδημίας

Η Κυπριακή ομάδα ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται να προσλάβει προπονητές, προπονητές τερματοφυλάκων και γυμναστές για την Ακαδημία ποδοσφαίρου στη Λευκωσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενδιαφέρεται να προσλάβει προπονητές (αγωνιστικές ομάδες και κλιμάκια), προπονητές τερματοφυλάκων (αγωνιστικές ομάδες και κλιμάκια) και Υπεύθυνους εκγύμνασης (γυμναστές) της Ακαδημίας ποδοσφαίρου για την επαρχία Λευκωσίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι του προπονητικού διπλώματος που ορίζει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδόσφαιρου και η UEFA, αναλόγως των ηλικιακών ομάδων που ενδιαφέρονται να εργαστούν.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση academy@apoelfc.com.cy, fax 22335865, συνοδευόμενο από σύντομο σημείωμα στο οποίο θα αναφέρεται η ηλικιακή κατηγορία/ομάδα που επιθυμούν να εργαστούν.

Τελευταία μέρα αποστολής βιογραφικών ορίζεται η Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.

Λόγω του μεγάλου όγκου αιτήσεων που αναμένεται να λάβουμε, θα ειδοποιηθούν μόνο όσοι κληθούν σε προσωπικές συνεντεύξεις.

Σχόλια