Προς δανεισμό στη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, ο Χρήστος Κουντουριώτης

Κοντά στο να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες στη σλοβάκικη, Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, βρίσκεται ο ταλαντούχος παίκτης του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κουντουριώτης.

Η σκέψη των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα ήταν να παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες ο νεαρός Χρήστος Κουντουριώτης στον οποίο και πιστεύουν πολύ αμφότεροι, έτσι ώστε να επιστρέψει στους πράσινους το καλοκαίρι ακόμα πιο έτοιμος να προσφέρει.

Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους της γενιάς του και ζητούμενο είναι απλά να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι αυτό θα συμβεί και, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA,  ο 21χρονος άσος βρίσκεται κοντά στο να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στη σλοβάκικη, Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε για τους επόμενους έξι μήνες.

Πρόκειται για μία ομάδα που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της χώρας και ουσιαστικά έχει στόχο της τη συμμετοχή στο γκρουπ που θα απαρτίσουν οι ομάδες από την πρώτη ως και την έκτη θέση.

Υπενθυμίζεται πως ο Κουντουριώτης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό ως και τον Ιούνιο του 2020 και έχει ήδη μετρήσει με την πρώτη ομάδα του τριφυλλιού 4 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα στον αγώνα με αντίπαλο την Ιεράπετρα (2-2) για τη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σχόλια