Πραγματοποιήθηκε η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών στον Ατρόμητο (γενν. 2003, 2004)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3/1/2017 το πρωί, η αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών στον Ατρόμητο.

Στο κάλεσμα της Περιστεριώτικης ΠΑΕ ανταποκρίθηκαν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα.

Τα «δοκιμαστικά» αφορούσαν νεαρούς ποδοσφαιριστές που ήταν γεννημένοι τα έτη 2003 και 2004 και διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας, στο νταμάρι Περιστερίου.

Η αξιολόγηση έγινε από τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ατρόμητος Τόλη Αποστόλου και τους προπονητές της Κ20 Μουράτ Σεροπιάν, Κώστα Κωνσταντόπουλο και Άγγελο Χόρτσα, της Κ17 Σάκη Σάσσαλο και Σωτήρη Ρίζο και της Κ15 Πέτρο Κοντοβράκη και Βασίλη Γκούμα. Την αξιολόγηση των τερματοφυλάκων έκανε ο Κώστας Καρατασάκης. Παρόν φυσικά ήταν ο γιατρός της Ακαδημίας Βασίλης Βερύκιος ο Γενικός αρχηγός της Κ17 Λαδόπουλος Στέλιος και ο έφορος υλικού Βασίλης Κεχαγιάς.

Στην άρτια και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αξιολογήσεων συνετέλεσε η άριστη και σε υψηλό επίπεδο οργάνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Μετά το πέρας της αξιολόγησης οι Τόλης Αποστόλου μίλησε στους γονείς των αθλητών, και αφού τους ευχαρίστησε που έφεραν τα παιδιά τους για την αξιολόγηση, τους ενημέρωσε ότι όποιοι διακρίθηκαν σε αυτή, θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες, για τις περαιτέρω ενέργειες.

Σχόλια