Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Δημήτρης Πόποβιτς στην Ιταλία! [VIDEO]

Ο Δημήτρης Πόποβιτς εδώ και μερικές μέρες δοκιμάζεται από την ιταλική Μπρέσια και τα ιταλικά ΜΜΕ ήδη ασχολούνται μαζί του…

Ο νεαρός παίκτης είναι πολύ ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις, το περιβάλλον, τους ανθρώπους της ομάδας, όπως επίσης και από τον εαυτό του όσον αφορά τις προπονήσεις.

Σε μία από τις τελευταίες μάλιστα τα πήγε εξαιρετικά, σημειώνοντας 3 γκολ και έχοντας 5 ασίστ. Αναδημοσίευσαν μάλιστα και το παρακάτω video από το youtube, επισημαίνοντας πως ο ποδοσφαιριστής είναι υπό δοκιμή στη Μπρέσια.

{youtube width=”615″ height=”400″}l90kxWyvouU{/youtube}

Σχολιάζοντας οι Ιταλοί την παρουσία του 95άρη Δημήτρη Πόποβιτς τονίζουν την ταχύτητά του, το ότι έχει καλά και τα δύο του πόδια, καθώς και το γεγονός ότι ότι είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων της Ελλάδας.

Απ’ την άλλη ο προπονητής της Βrescia, Ivo Iaconi,  είναι ενθουσιασμένος με τον «Τζιμάκο» και άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Τώρα απομένει η συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της BRESCIA, αλλά και με τον ίδιο τον παίκτη, για το αν θα δοθεί ως δανεικός ή ως ελεύθερος, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει στις 30/6/2015.

Σχόλια