Πολύ κοντά στην Ουντινέζε, ο Δημήτρης Νικολάου

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο φέρεται να είναι οι επαφές της Ουντινέζε με τον Ολυμπιακό, για την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Ιταλίας.

Εκλεισε την περσινή σεζόν με 25 συμμετοχές. Στα 19 του και στον Ολυμπιακό. Και σα να μην έφτανε αυτό είχε και τρία 90λεπτα στο Champions League σκοράροντας μάλιστα μέσα στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η σεζόν μάλιστα έκλεισε με συμμετοχή στην Εθνική Ανδρών τον Μάιο. Ο Δημήτρης Νικολάου ήταν λογικό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Το είχε κάνει πολύ νωρίτερα άλλωστε. Ομως η χρονιά που τελείωσε ήταν αυτή που έκανε την Ουντινέζε όχι μόνο να ενδιαφερθεί για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό αλλά και να κάνει μπάσιμο για την απόκτησή του. Ενα μπάσιμο που όλα δείχνουν είναι πολύ κοντά και σε συμφωνία.

Οπως προέκυπτε από την Ιταλία, η Ουντινέζε είναι στις τελικές διαπραγματεύσεις με τους «ερυθρόλευκους» για ν’ αγοράσει τον Δημήτρη Νικολάου και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η μεταγραφή του νεαρού στόπερ είναι αρκετά προχωρημένη και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα!

Σχόλια