Πολλά ταλέντα στους Νέους του Εργοτέλη!

Παρακολουθώντας φέτος τη πορεία της ομάδας Νέων Κ-19 του Εργοτέλη διακρίνουμε μια καλοδουλεμένη ομάδα με πολλά ταλέντα και με καλά αποτελέσματα.

Από πληροφορίες μας αυτό οφείλεται στη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του Εργοτέλη και ειδικά στους προπονητές της ομάδας Νέων Κ-19, στον Βασίλη Πλεσίτη που διανύει τον 7ο χρόνο στην ομάδα και στον βοηθό του προπονητή-γυμναστή Γιώργο Χατζηδιαμάντη με θητεία σε ΠΑΟΚ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΑΝΟΜ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και άλλες ομάδες.

Έπειτα από την προώθηση τριών παικτών το προηγούμενο διάστημα στην επαγγελματική ομάδα, των Αντώνη Μπουρσέλη, Άλμπι Άλα και Λεονάρντο Κούτρη, ήδη έχουν ξεχωρίσει δύο νέα ταλαντούχα παιδιά, που έχουν τραβήξει το βλέμμα του Σίνιτσα Γκόγκιτς.

Πρόκειται για το δεξί μπακ Μάνο Γενιτσαρίδη (μεταγραφή από Ολυμπιακό) και τον στόπερ Νώντα Παντελάκη, οι οποίοι έχουν συμμετοχές σε όλα τα φετινά παιχνίδια των Νέων και μάλιστα στα τελευταία έχουν σκοράρει αν και αμυντικοί. Έπονται και άλλοι.

Ευχή όλων είναι να συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας του Ηρακλείου και να βρουν πολλά παιδιά το δρόμο τους προς τη μεγάλη ομάδα, κάτι που θεωρείται δεδομένο, με την παρουσία του Σίνιτσα Γκόγκιτς στον πάγκο του Εργοτέλη.

Σχόλια