Άρεσε ο 17χρονος Κώστας Πλέγας στην Αταλάντα

Με επιτυχία πέρασε τα δοκιμαστικά στην Αταλάντα ο Κώστας Πλέγας κι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Στο προπονητικό κέντρο του ιταλικού συλλόγου βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής μαζί με τον συμπαίκτη του Χοτζάλι για να δοκιμαστούν κάτω από το βλέμμα τον ανθρώπων της ομάδας.

Ο 17χρονος παίκτης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους Ιταλούς προπονητές και οι ιθύνοντες της Αταλάντα βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτησή του. Το θέμα πλέον χειρίζεται ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βλέπει θετικά την μετακίνηση του Πλέγα στην Αταλάντα.

Ο Πατρινός μέσος έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει ότι έτσι και αλλιώς δεν θα μείνει για πολύ στην Παναχαϊκή. Οπότε θα είναι καλύτερο για την Παναχαϊκή να φύγει φέτος, παρά του χρόνου, χωρίς η ίδια να πάρει χρήματα, όπως έγινε στην περίπτωση του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Παράλληλα, ο Πλέγας έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στον ιταλικό σύλλογο και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες αρκεί να είναι συμφέρουσα η πρόταση των Ιταλών και πάνω σε αυτό γίνονται οι συζητήσεις.

Σχόλια