ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Επαγγελματίες οι 16χρονοι Ευθυμάκης και Σέχου

Δύο παίκτες από τις ακαδημίες του Πλατανιά υπέγραψαν την Παρασκευή το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα των Χανίων.

Ο λόγος για τους Αντώνη Ευθυμάκη και Εμιλιάνο Σέχου, που προέρχονται από την ομάδα Κ17 της κρητικής ομάδας και είναι αμφότεροι 16 ετών. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν στην Κ17 του Πλατανιά Χανίων, οι 16χρονοι Αντώνης Ευθυμάκης και Εμιλιάνο Σέχου, υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας, τριετούς διάρκειας, μετά από εισήγηση του Γιάννη Χριστόπουλου.

«Το αξίζετε. Είναι ένα σημαντικό βήμα. Από εσάς εξαρτάται αν θα προχωρήσετε ακόμη περισσότερο», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Πλατανιά Χανίων, μιλώντας στους δύο ποδοσφαιριστές, αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων τους.

Στη φωτογραφία, ο Γιάννης Χριστόπουλος με τον Αντώνη Ευθυμάκη (δεξιά) και τον Εμιλιάνο Σέχου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Αντώνης Ευθυμάκης (τερματοφύλακας) γεννήθηκε στις 17 Μαρτίου 1998 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 28.

Ο 16χρονος αγωνιζόταν αρχικά στην ομάδα του Τιτάνα Καλυβών τόσο ως τερματοφύλακας, όσο και ως επιθετικός (!), ωστόσο μετά την ένταξή του στις Ακαδημίες του Πλατανιά Χανίων, πριν από δύο χρόνια, με την άνοδο της ομάδας μας στη Super League, καθιερώθηκε ως τερματοφύλακας στην Κ17 και φέτος έκανε το μεγάλο βήμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα που με εμπιστεύθηκε, όλους τους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει έως τώρα καθώς και την οικογένειά μου, που με στηρίζει κάθε μέρα. Στόχος μου είναι να δικαιώσω την ομάδα», σημείωσε ο Αντώνης Ευθυμάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Ο Εμιλιάνο Σέχου (αμυντικός μέσος), γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1998 και τη φετινή αγωνιστική περίοδο θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 26. Ο 16χρονος, με αλβανικό διαβατήριο, γεννήθηκε στο Ρέθυμνο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον γειτονικό Νομό, ενώ πέρυσι εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Κ17 του Πλατανιά Χανίων.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο που ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Στόχος μου είναι να δικαιώσω κι εγώ τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα», τόνισε ο Εμιλιάνο Σέχου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων».

 

Σχόλια