Η Ακαδημία του Πλατανιά, στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών

Πάνω από 40 παιδιά της Ακαδημίας του ΑΟ Πλατανιά Χανίων συμμετείχαν στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου στον Πλατανιά, με συνεργασία του Δήμου και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης».

Η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε από το Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι, όπου η Πρόεδρος κ. Δέσποινα Ροδουσάκη και μέλη του Συλλόγου παρέδωσαν τη Φλόγα στον Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη , παρουσία του αντιδημάρχου κ. Νίκου Δασκαλάκη , του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου αθλητικών εγκαταστάσεων κ. Γιώργου Παπουτσάκη , του Προέδρου του Συλλόγου Καταστηματαρχών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος» κ. Αντώνη Κοκολοδημητράκη καθώς και δεκάδων μικρών δημοτών, μελών αθλητικών σωματείων του Δήμου Πλατανιά, γονέων και συνοδών.

Τα παιδιά του συλλόγου, μετέφεραν μαζί με τον Δήμαρχο την φλόγα και συμμετείχαν στην τελετή της αφής που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία του Πλατανιά.

Ο ΑΟ Πλατανιάς Χανίων με την παρουσία των Ακαδημιών του στην 14η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών, απέδειξε ότι παραμένει πιστός στις αρχές του, ότι ο αθλητισμός βαδίζει παράλληλα με την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη.

Σχόλια