Πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του 17χρονου Τζίο Ρέινα στη Μπορούσια Ντόρντμουντ

Την εξέλιξη του ταλέντου του Τζίο Ρέινα και την πεποίθησή του ότι θα συνεχίσει σε πιο υψηλά επίπεδα εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής της Ντόρντμουντ, Μίχαελ Ζορτς.

Η δυναμική είσοδος του Τζίο Ρέινα στην πρώτη ομάδα της Μπορούσια Ντόρντμουντ από την U19 στις αρχές της τρέχουσας χρονιάς οδήγησε τους ιθύνοντες της ομάδας στο να επιδιώκουν να συνεχίσει να εξελίσσεται μέσα στο σύλλογο.

«Πιστεύω πως ο Τζίο είναι συνειδητοποιημένος για την εξέλιξή που έχει εδώ. Πρώτα, στην ακαδημία και μετά υπό την καθοδήγηση του Λισιέν (σ.σ. Φαβρ). Είναι μια ιστορία επιτυχίας και θέλουμε να συνεχίσουμε να τη γράφουμε», ανέφερε ο Μίχαελ Ζορτς.

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» ήδη από τον Ιανουάριο που έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση ανεβάζοντας τη χρηματιστηριακή του αξία ήδη στα 15 εκ. €.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας πιστεύει στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και εμφανίζεται σίγουρος ότι θα αναδειχθεί σε επόμενο αστέρι του γερμανικού συλλόγου.

Το συμβόλαιό του ανανεώθηκε μέχρι το 2021, όμως, οι ιθύνοντες σκέφτονται σοβαρά να τον κρατήσουν όσο πιο πολύ γίνεται με ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο όταν ενηλικιωθεί.

«Είναι μικρός ακόμη, αλλά είμαστε σε συζητήσεις, μόλις γίνει 18, να τον κρατήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μίχαελ Ζορτς.

sport-fm.gr-Φαίη Λέντα

Σχόλια