Από την Καλλονή, στους Τράχωνες ο 18χρονος Σπύρος Πιπεράς!

Ένα ακόμα “σπλάχνο” του λεσβιακού ποδοσφαίρου πήρε το δρόμο της… ξενιτιάς, ωστόσο αυτή τη φορά όχι μόνο για αυτό καθ’ αυτό το άθλημα, αλλά σε συνδυασμό με τις ακαδημαϊκές σπουδές του.

Ο λόγος για τον 18χρονο Σπύρο Πιπερά, που αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια στην ομάδα Κ20 της Καλλονής, μετρώντας αρκετές συμμετοχές στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super και της Football League.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής πέτυχε παράλληλα την είσοδό του στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, πρώτη του επιλογή, έχοντας συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό μορίων στις πρόσφατες Πανελλήνιες εξετάσεις. Καταφέρνοντας να συνδυάσει σχολείο και ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια, καλείται πλέον να πράξει το ίδιο, παράλληλα με τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο.

Ο Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται πλέον στη Football League με τους Τράχωνες, κάνοντας αρχικά τα πρώτα του βήματα στην ομάδα νέων. Ο σύλλογος του Αλίμου συγκέντρωσε πολύ καλές συστάσεις για τον Πιπερά, μιλώντας με ανθρώπους της ΑΕΛΚ και φρόντισε να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό του, με την προοπτική υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου στη διάρκεια της χρονιάς.

Το απόγευμα ο Πιπεράς, συνοδευόμενος από τον Μυτιληνιό ατζέντη FIFA Αχιλλέα Χατζηνικολάου, έκανε την πρώτη του γνωριμία με τη νέα του ομάδα και το προπονητικό τιμ, μένοντας εντυπωσιασμένος από τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχτηκαν οι άνθρωποι των Τραχώνων.

Πηγή:sportlesvos.gr

Σχόλια