Πάει Ολλανδία ο 16χρονος Γιάννης Πιπεράς

Με άκρως θετικό, αναμφισβήτητα, τρόπο ξεκινά το 2015 για τον 16χρονο Μυτιληνιό ποδοσφαιριστή Γιάννη Πιπερά, που σύμφωνα με ρεπορτάζ του “SL” μεταβαίνει τις επόμενες ημέρες στην Ολλανδία για να περάσει από δοκιμή ανάμεσα σε νεαρούς ταλαντούχους από όλη την Ευρώπη.

Ο πρώην πλέον αρχηγός της ΑΕΛ Καλλονή Κ17, θα έχει έτσι την ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό και να κλείσει ενδεχομένως μια μεταγραφή για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έχει ολοκληρώσει τις μαθητικές του υποχρεώσεις.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχεται πρόσκληση για τον Γιάννη Πιπερά εκτός Ελλάδας, αφού και πέρυσι η Red Bull Salzburg, μια από τις κορυφαίες ακαδημίες της Ευρώπης, είχε αποστείλει επίσημο έγγραφο στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ για να επιτρέψει στον παίκτη να συμμετάσχει στις προπονήσεις της, όμως τότε η διοίκηση της ομάδας της Καλλονής είχε αρνηθεί να δώσει τη συγκατάθεσή της!

Τη δοκιμή του Γιάννη Πιπερά στην Ολλανδία οργάνωσε η Soccer Promo, σε συνεργασία με τον ατζέντη του νεαρού παίκτη, Αχιλλέα Χατζηνικολάου, ο οποίος εξειδικεύεται στις νεαρές ηλικίες, έχοντας βοηθήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές από τη Λέσβο στα πρώτα τους βήματα.

Με πληροφορίες από το sportlesvos.gr

Σχόλια