Πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, για τη Κ20 του Παναθηναϊκού [PICS]

H ακαδημία του Παναθηναϊκού επιστρέφει σταδιακά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μετά από 3,5 χρόνια με την Κ20 να πραγματοποιεί την Παρασκευή (18/11) το απόγευμα, την πρώτη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Επιστροφή στην Παιανία μετά από 3,5 χρόνια για τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού με την Κ20 του τριφυλλιού να πραγματοποιεί την Παρασκευή (18/11) την πρώτη της προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Η τελευταία προπόνηση των τμημάτων υποδομής είχε γίνει τον Ιούνιο του 2013 στα ίδια γήπεδα.

Οι πράσινοι συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί, όπου άλλαξαν καθώς τα αποδυτήρια της Παιανίας δεν είναι ακόμα έτοιμα προς χρήση, και εν συνεχεία πήγαν για προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας.

Τα συναισθήματα για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ήταν πολύ έντονα, μιας και στην Παιανία …μεγάλωσαν ποδοσφαιρικά οι συγκεκριμένοι παίκτες, οι 97άρηδες, οι 98άρηδες και οι 99άρηδες,  που αποτελούν τη σημερινή ομάδα Νέων, έχοντας ξεκινήσει εκεί από  το 2006, το 2007 ή το 2008 αντίστοιχα, στην ηλικία δηλαδή των 9 ετών…

Σήμερα έκαναν εκεί την πρώτη τους προπόνηση, (μετά από 3,5 χρόνια προπονήσεων στο Κορωπί), στο πλαστικό γήπεδο και εν συνεχεία επέστρεψαν και πάλι στο “Γ. Καλαφάτης” για να κάνουν ντους και να αλλάξουν και πάλι.

Το Σάββατο η προπόνηση της Κ20 θα γίνει και πάλι στο Κορωπί, ενώ από Δευτέρα θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στην Παιανία.

Από Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση και το ένα γήπεδο με χόρτο το οποίο αναμένεται να χρησιμοποιεί η Κ20 τόσο για τις προπονήσεις της, όσο και για τα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της Super League.

Δεν αποκλείεται όταν είναι έτοιμα προς χρήση όλα τα γήπεδα που θα παραχωρηθούν στους πράσινους να κάνει στη Παιανία προπόνηση και η πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού όχι μόνιμα αλλά 2-3 φορές την εβδομάδα.

Σχόλια