Παίρνει για πρώτη φορά 16χρονο παίκτη στην αποστολή για το Καραϊσκάκη, ο Ράσταβατς

Είναι γνωστό πως η Ξάνθη είναι από τις ομάδες που πρωτοπορούν σε θέματα των ακαδημιών και δίνουν ευκαιρίες σε πολλά νέα παιδιά, με ένα από αυτά να είναι πλέον ο 16χρονος Κώστας Θυμιάνης, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ανδρικής ομάδας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Μίλαν Ράσταβατς είναι αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες σε αρκετά νέα παιδιά, όπως έκανε πριν περίπου 2 μήνες με τον 17χρονο Δημήτρη Μελιόπουλο.

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο 16χρονος αμυντικός, Κώστας Θυμιάνης, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Μάλιστα λίγες μόλις μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μίλαν Ράσταβατς, τον παίρνει μαζί του στην αποστολή για το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League Ολυμπιακό, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Θυμιάνης είναι από τα παιδιά που ξεχώριζαν οι άνθρωποι της Ξάνθης, λόγω της δουλειάς και της εξέλιξής του. Ήρθε πριν 2 περίπου χρόνια, όντας 14 ετών και αφήνοντας πίσω στην Πτολεμαΐδα, από όπου κατάγεται, τους γονείς του για να κυνηγήσει το όνειρό του, και φαίνεται πως βρίσκεται πλέον μια αναπνοή από το να κάνει το πρώτο βήμα.

Δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός, όπως είναι βέβαια και λογικό, αλλά ίσως κάνει το ντεμπούτο, έστω και ως αλλαγή, του σε ένα ματς αρκετά σημαντικό, που θα του δώσει πολύτιμες εμπειρίες ενόψει της συνέχειας.

Σχόλια