Παύλου: «Φάνηκε η ανωτερότητα της ομάδας μας» – Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Νικόλης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ” κ. Γιώργος Παύλου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού.

Σε δήλωσή του ο κ. Παύλου στάθηκε στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού την οποία μέσω της τηλεόρασης είδε όλη η Ελλάδα.

“Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για το πολύ καλό τους παιχνίδι στον τελικό του Πρωταθλήματος Super League K-15. Στο ποδόσφαιρο όμως όπως μια ομάδα μπορεί να κερδίσει έτσι μπορεί και να χάσει.

Εμείς κρατάμε το πολύ καλό παιχνίδι της ομάδας μας και δείξαμε σ’ όλους την ποιότητα και την ανωτερότητα των ποδοσφαιριστών μας.

Φάνηκε στο παιχνίδι το πάθος και η αγάπη των παιδιών για την ομάδα τους, τον Ολυμπιακό. Η τηλεόραση έδειξε το ματς και όλοι είδαν την ανωτερότητα μας.

Τέλος θέλω να ευχηθώ περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας Νικήτα Νικόλη ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα”, τόνισε ο κ. Παύλου.

Στο νοσοκομείο ο Νικήτας Νικόλης

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού Νικήτας Νικόλης, τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο κεφάλι και επειδή είχε ζαλάδες μετά από το τέλος του αγώνα διακομίστηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λάρισας. Η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Σχόλια