«Με γνώσεις και καταξιωμένος, ο Θοδωρής Ελευθεριάδης – Δυνατό δίδυμο με Γρηγόρη Γεωργάτο»

Για την πρόσληψη του Θοδωρή Ελευθεριάδη ως τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας, μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» ο διευθύνων σύμβουλος της Θρύλος Α.Ε. και υπεύθυνος της ακαδημίας, Γιώργος Παύλου.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει γνώσεις, έχει διατελέσει Ομοσπονδιακός προπονητής και έχει δουλέψει σε ακαδημίες.

Είναι άνθρωπος που αγαπάει αυτό που κάνει και θέλει να δημιουργήσει ποδοσφαιριστές και να αναπτύξει την φιλοσοφία του στους προπονητές και τα παιδιά και έχει πολλά να δώσει στην ακαδημία και γενικότερα στον σύλλογο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει πολύ στο δίκτυο των σχολών το οποίο διαθέτει ο Ολυμπιακός.

Έχει σπουδάσει τη δουλειά αυτή και έχει εμπειρία και πάνω απ’ όλα αγαπάει αυτό που κάνει και είναι γνώστης της ακαδημίας. Είναι μία καλή επιλογή για τον Ολυμπιακό και ενδεχομένως να είναι και η καλύτερη που μπορούσε να υπάρξει.

Είναι Έλληνας και ξέρει την φιλοσοφία και ο κόσμος τον γνωρίζει και είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταξιωθεί σε επίπεδο ακαδημίας.

Έχει καταλάβει πως δουλεύει ο σύλλογος και θα φέρει νέες ιδέες στην ομάδα και σε συνδυασμό με τον Γρηγόρη Γεωργάτο θα κάνουν ένα δυνατό δίδυμο στην ακαδημία μας».

gavros.gr(Δημήτης Μαργωμένος)

Σχόλια