Οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του 15χρονου Παυλίδη από τους Μπέμπηδες στη Μπόχουμ

Την Δευτέρα 26 Μαΐου ο Τεχνικός Δ/ντης των Μπέμπηδων Παναγιώτης Κερμανίδης με τον 15χρονο ποδοσφαιριστή Ευάγγελο Παυλίδη, τον πατέρα του και τον εκπρόσωπο του, ταξίδεψαν στην Γερμανία στην πόλη Μπόχουμ.

Εκεί μετά από διήμερες διαπραγματεύσεις οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Διεθνή Παίχτη των Μπέμπηδων στη VLF BOCHUM 1848.

Ο Παυλίδης ήταν εδώ και πολύ καιρό το «μήλον της έριδος» μεταξύ πολλών ΠΑΕ της Super League, που ήθελαν εναγωνίως να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ωστόσο ο μικρός και η οικογένειά του προτίμησαν τη λύση του εξωτερικού και μάλιστα αυτή της Γερμανίας στην οποία είδαν μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον του πολύ ταλαντούχου ποδοσφαιριστή.

Ο 15χρονος (γενν. 21/11/98), ξεκίνησε από την ηλικία των 6 χρόνων στην ακαδημία των Μπέμπηδων 2000 του  Παναγιώτη Κερμανίδη και στην οποία βρισκόταν ως και πριν την μεταγραφή του στη Μπόχουμ.

Ο Παυλίδης ξεχώριζε πάντα όπου αγωνιζόταν, για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Είναι ένα σύγχρονο 10άρι με εκπληκτικές επιθετικές αρετές, ένας επιτελικός μέσος με πολύ καλή μεταβίβαση και εξαιρετική τεχνικοτακτική κατάρτιση.

Ο μικρός μετείχε πάντα σε όλες τις κλήσεις στις Μικτές και την περσινή περίοδο στις περιφερειακές και στις Ζώνες και χρήστηκε διεθνής με την κλήση του στην Εθνική Κ16, στο τουρνουά στη Μολδαβία όπου διέπρεψε.

Ο Ευάγγελος Παυλίδης θα ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα στις 19 Ιουλίου, στο τμήμα Κ17 και θα διαμένει στους ξενώνες της. Αξιοσημείωτο είναι ότι θα είναι ο μοναδικός ξένος που η Μπόχουμ θα έχει στην Ακαδημία της.

Η επαφή αυτή δημιούργησε γέφυρα και για άλλες μελλοντικές συνεργασίες της Ακαδημίας των Μπέμπηδων 2000, με το εξωτερικό.

* Στις φωτογραφίες στα γραφεία της Bochum με τον Προπονητή Christian Britsho και Τεχνικό Δ/ντη Alex Richter καθώς και το Αθλητικό κέντρο που θα διαμένει ο Ευάγγελος Παυλίδης.

Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Σχόλια