«Πάσα στα θρανία» τον Γενάρη

Σε οκτώ Δημοτικά Σχολεία συνεχίστηκε τον Ιανουάριο το πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Πάσα στα θρανία», το οποίο στοχεύει στη διάδοση των ευγενών αξιών του αθλήματος.

Πάνω από 500 μαθητές από το 11o Δημ. Σχ. Γαλατσίου, το Δημ. Σχ. Αρχαίας Επιδαύρου, το Δημ. Σχ. Καλλονής Τροιζηνίας, το Δημ. Σχ. Γαλατά, το 54ο Δημ. Σχ. Πειραιά, το 20ό Δημ. Σχ. Ιλίου, το 6ο Δημ. Σχ. Αργυρούπολης και το 4ο Δημ. Σχ. Ερμούπολης Σύρου υποδέχθηκαν, μαζί με τους δασκάλους τους, εκπροσώπους της Ε.Π.Ο. και πρωταθλητές Ευρώπης 2004, εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για το άθλημα και την αγάπη τους για τους πρώην διεθνείς.

Μεταξύ άλλων, στις επισκέψεις πήραν μέρος ο Πρωταθλητής Ευρώπης και προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αντώνης Νικοπολίδης, ο συμπαίκτης του στην Εθνική του 2004 Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ε.Π.Ο. Μπάμπης Ζελενίτσας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Ελευθεριάδης και ο ομοσπονδιακός προπονητής κι εκπαιδευτής Μιχάλης Ιορδανίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 4ο Δημ. Σχ. Ερμούπολης επισκέφθηκαν και όλοι οι υποψήφιοι προπονητές της Σχολής UEFA C που λειτουργεί στη Σύρο.

Σχόλια