ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Επίσημα ο Κώστας Παρθενίου νέος προπονητής της K20 – Συνεργάτης του προσλήφθηκε ο Πέτρος Κοντοβράκης

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε, ότι νέος προπονητής του Ατρόμητου Κ20 είναι ο Κώστας Παρθενίου, με συνεργάτη προπονητή τον Πέτρο Κοντοβράκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει  ότι νέος προπονητής του Ατρόμητου Κ20 είναι ο Κώστας Παρθενίου. Στη θέση του συνεργάτη προπονητή προσλήφθηκε ο Πέτρος Κοντοβράκης.

Ο Κώστας Παρθενίου, συνεργάτης προπονητής του Γιώργου Κορακάκη τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην Κ20, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και ξεκίνησε to 2000 ως γυμναστής από τον Μανδραϊκό. Έχει διατελέσει Α’ προπονητής σε Ιωνικό (άνοδος από Δ’ σε Γ’ Εθνική), Πανελευσινιακό (Γ’ Εθνική), Μανδραϊκό (Γ’ Εθνική).

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr τόνισε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους κυρίους Αποστόλου και Κορακάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Οι στόχοι μας παραμένουν οι ίδιοι και είναι πάντα υψηλοί. Θα συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε ο κ. Κορακάκης εδώ και 2,5 χρόνια, με την ίδια φιλοσοφία για να προωθούμε παιδιά στην επαγγελματική ομάδα».

Ο Πέτρος Κοντοβράκης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’ και από το 2009 μέχρι το 2015 ήταν προπονητής στην ομάδα Κ15 του Πανιώνιου.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr σημείωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Κορακάκη και τον κ. Αποστόλου που με δέχθηκαν στην «οικογένεια» του Ατρόμητου και θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Γνωρίζω πολύ καλά τη φιλοσοφία του Ατρόμητου στο χώρο των υποδομών και πιστεύω ότι το έργο μας θα είναι το ίδιο παραγωγικό».

Σχόλια