Επίσημα ο Κώστας Παρθενίου, προπονητής στην ομάδα Κ20 του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Η διοίκηση του Ατρομήτου, έδωσε το χρίσμα του πρώτου προπονητή της ομάδας Κ20 των Περιστεριωτών, στον προπονητή – γυμναστή Κώστα Παρθενίου, μετά την αναβάθμιση του Γιώργου Κορακάκη στην αντρική ομάδα.

Στον Ατρόμητο αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται απόλυτα τις ικανότητες του Κώστα Παρθενίου και έτσι του ανέθεσαν το «τιμόνι» της ομάδας των Νέων.

Ο έμπειρος τεχνικός κρίθηκε από τη διοίκηση των «κυανόλευκων» ως η ενδεδειγμένη λύση στην παρούσα χρονική περίοδο, καθώς πέραν των αδιαμφισβήτητων γνώσεών του, γνωρίζει καλά και την ομάδα, όντας μέχρι πρότινος στενός συνεργάτης του Γιώργου Κορακάκη στην Κ20.

Ο Παρθενίου που έκανε ντεμπούτο στη νίκη των Νέων του Ατρόμητου στη Ξάνθη, την προηγούμενη αγωνιστική, ως πρώτος προπονητής στην Κ20, βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στην ομάδα του Περιστερίου, και φυσικά δεν θα χρειαστεί κανένα διάστημα προσαρμογής.

Ευνόητο είναι, ότι θα έχει πολύ στενή συνεργασία με τον Γιώργο Κορακάκη, για την εξέλιξη και προώθηση, των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, που διαθέτει στο δυναμικό της, η ομάδα Κ20 του Ατρόμητου.

Σχόλια