Παρελθόν από Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο Κυριάκος Καραταΐδης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη. 

Ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας του Πειραιά δήλωσε ότι αποτελεί τεράστια τιμή το γεγονός ότι υπήρξε αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας του και ότι θα συνεχίσει να είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Διευθυντή της Ακαδημίας, Κυριάκο Καραταΐδη και ευχαριστεί τον εμβληματικό αρχηγό,  για την σπουδαία και διαχρονική προσφορά του στο Σύλλογο.

Μετά από την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας ο Κυριάκος Καραταΐδης δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τον κ. Γιώργο Παύλου και όλους τους συνεργάτες μου για την άριστη συνεργασία στο διάστημα που διατέλεσα Διευθυντής της Ακαδημίας. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών όπως άλλωστε αρμόζει στην ιστορία του Ολυμπιακού. Για μένα το γεγονός ότι υπήρξα αρχηγός του Ολυμπιακού και Διευθυντής της Ακαδημίας αποτελεί τεράστια τιμή και θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα στο Σύλλογο».

Σχόλια