Παρέλαση Ταλέντων στο Camp του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο! [VIDEOS]

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κοινοτικό Στάδιο Μαρωνίου το μεγάλο Παγκύπριο Καμπ Ταλέντων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, το οποίο διοργανώθηκε το διήμερο 10 και 11 Ιουνίου 2017 υπό την αιγίδα των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Κύπρου και της επίσημης Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Στο καμπ συμμετείχαν πέραν των 100 παιδιών στην πλειοψηφία τους παιδιά των πράσινων Σχολών της Κύπρου ενώ πολλά ήταν τα ταλέντα διαφόρων ομάδων τα οποία πέρασαν από το καμπ αναζητώντας μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο στην ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία.

Τα πράσινα αστέρια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Υπεύθυνου Προγραμμάτων Ανάπτυξης της Ακαδημίας της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και του κ. Γιώργου Φαμέλη, από το τμήμα σκάουτιγκ της Ακαδημίας. Δυο μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα τα οποία προσέφεραν στα παιδιά μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία με τη σφραγίδα και την τεχνογνωσία της επίσημης Ακαδημίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Κατά τη δεύτερη ημέρα του καμπ τα παιδιά περίμενε επίσης μια πολύ μεγάλη ευχάριστη έκπληξη καθώς ο Κύπριος αστέρας της Κ20 πλέον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ραφαήλ Μιχαήλ επισκέφθηκε το καμπ, μίλησε με τα παιδιά για την εμπειρία του και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Όλα τα παιδιά έλαβαν τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή τους ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των παιδιών που επιλέχθηκαν για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο επιλογής που θα γίνει μέσα στη Λεωφόρο την επόμενη περίοδο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

Το καμπ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ τίμησε με την παρουσία του εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαρωνίου ο κ. Κωνσταντίνος Μαππούρας ο οποίος καλωσόρισε τους δυο καταξιωμένους άντρες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην Κύπρο, επισημαίνοντας τη σημαντικότητα της επίσκεψης τέτοιων προσωπικοτήτων στην περιοχή και γενικά στην Κύπρο.

Οι Ελευθεριάδης και Φαμέλης αναχώρησαν το απόγευμα της Κυριακής από την Κύπρο με τις καλύτερες εντυπώσεις και σημειώσεις στα μπλοκάκια τους αφού αναμένεται μέσω του καμπ αρκετοί Κύπριοι Ποδοσφαιριστές να κτυπήσουν την πόρτα της Παιανίας και του Κορωπίου όπου προπονούνται τα επίσημα αγωνιστικά κλιμάκια της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

 

Σχόλια