ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ – ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ – 1η Ακαδημία ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – 2η Ακαδημία ΚΑΡΑΤΑΪΔΗΣ – 3η Ακαδημία Α.ΑΝΘΟΥΣΑΣ

Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ με την ονομασία 2ο SUMMER CAMP «ΑΠΗΛΙΟΝ 1890» στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ «ΑΠΗΛΙΟΝ» στο Κορωπί και το οποίο διήρκησε σχεδόν ένα μήνα, από 16/05/2011 – 12/06/2011

Στην κατηγορία του παμπαιδικού ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός έγιναν τη Κυριακή 12/6/2011.

Ο μικρός τελικός

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ – ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ  1-2

Στον μικρό τελικό, αναμετρήθηκαν οι ομάδες της Ακαδημίας ΜΠΑΤΙΣΤΑ και της ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.

Λόγω κάποιας ασυνεννοησίας, στην ώρα αφίξεως των παιδιών της ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ στο γήπεδο, συμφωνήθηκε από τους δύο προπονητές και με την σύμφωνη γνώμη των διοργανωτών ο αγώνας να διεξαχθεί σε 9Χ9.

Το ψιλόβροχο δεν εμπόδισε τους παίκτες των δυο ομάδων να δείξουν ότι διαθέτουν πολλά ποδοσφαιρικά προσόντα. Οι δυο ομάδες ήταν καλά στημένες από τους προπονητές τους. Η ομάδα της ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ  είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δυσκολεύτηκε να καταβάλλει την πολύ καλή ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ.

Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο μεγαλύτερο μέρος του. Μετά το 1-1 η ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ επιτίθετο «κατά ριπάς», όμως δεν μπορούσε να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων της. Ευτύχησε όμως να της δοθεί πέναλτι σε μία από τις πολλές επιθέσεις της και να το μετουσιώσει σε γκολ. Το τελικό 1-2 χαροποίησε τους παίκτες της ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ, οι οποίοι πανηγύρισαν την τρίτη θέση στο τουρνουά. Οι παίκτες της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ χάρηκαν το παιχνίδι και έδειξαν ότι διαθέτουν αρκετές εξαίρετες μονάδες. Τα γκολ για την ομάδα της ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ πέτυχαν οι Πατεράκης και Λένας, για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΤΙΣΤΑ σκόρερ ήταν ο Αγγελής.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΤΙΣΤΑ : Παπαδόπουλος, Φάβας, Θεοδωρίδης, Κούσιας Θ., Δρίζος, Κωνσταντινίδης, Θεοφανίδης, Μινοσιάν, Τσιάκαλος, Αγγελής, Πρόφκας, Καπούλας, Ποικιλίδης, Χούλης, Πιτσίνης, Κούσιας Μ., Αγακεχαγιάς.

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ : Τσουκνίδας, Παπαδογιωργάκης, Μαλάι, Ανδρουτσόπουλος, Τζούφης, Βιρλάκης, Νικολόπουλος, Πατεράκης, Λένας. Γκουρνέλος.

ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣΦάση από τον μικρό τελικό

Ο μεγάλος τελικός

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ  1-0

Ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας των παμπαίδων ήταν χάρμα οφθαλμών. Οι δύο ομάδες κατέβηκαν στο γήπεδο με στόχο να κατακτήσουν το τρόπαιο της πρώτης θέσης της κατηγορίας.

Η ομάδα του ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι διαθέτει παίκτες με υψηλή ποιότητα. Η ομάδα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ  ήταν μια αξιόμαχη ομάδα με αρκετά ταλέντα.

Το παιχνίδι καθ’ όλη την διάρκειά του ήταν ισορροπημένο με μια ελαφρά υπεροχή της ομάδας του ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ. Ο επιθετικός του ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ Νίκος Ρώιμπας δείχνοντας μαχητικότητα και υψηλή τεχνική διείσδυσε αρκετές φορές στην άμυνα των αντιπάλων του και έχασε κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ. Οι Μανάφας και Κοντούλης της ομάδας των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ, παρότι στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν πετύχει πολλά γκολ, στον τελικό δεν ευτύχησαν να σκοράρουν.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ ήταν εξαιρετική και το παιχνίδι φαινόταν ότι θα έληγε 0-0. Όμως αντίθετη γνώμη είχε το κεντρικό χαφ της ομάδας του ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ, Κωνσταντίνος Μυλωνάς, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σημείωσε με σουτ το 1-0 και χάρισε στην ομάδα του την νίκη.

Οι πανηγυρισμοί μετά το γκολ είναι απερίγραπτοι. Ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης και όλοι οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ : Φλέγγας, Κατράλης, Τζίτουρας, Δεληγιάννης, Γαληνάκης, Κάτσας, Τριαντούλης, Ανεξήρης, Ρώιμπας, Μυλωνάς, Τζελάλης, Καλιγέρης, Κεφαλονίτης, Παναγιωτίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ : Μολνταβάν, Γκουλμέτοβ, Σαμαράς, Μπελέσκας, Βλαχάκης, Μανάφας, Ζανέσης, Τσάτσας, Δαμιανίδης Π., Κοντούλης, Σαρσαρίδης, Χολίδης, Δαμιανίδης Κ., Πατσιανίδης, Θεοδωρίδης, Κανακάρης, Κουρής Ζ., Κουρής Κ., Σταύρος, Καρασαββίδης.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ

Τελετή Λήξης

Μετά το τέλος του Μεγάλου τελικού της κατηγορίας των παμπαίδων, ακολούθησε η τελετή λήξης.

Τις απονομές στους ποδοσφαιριστές, τις έκαναν οι προπονητές των ομάδων.

Πρώτοι σκόρερ στην κατηγορία των παμπαίδων με ισοβαθμία γκολ ήταν οι Μανάφας και Κοντούλης της ομάδας των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΡΑΤΑΙΔΗ.

 

Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) του τουρνουά, της κατηγορίας των παμπαίδων, αναδείχθηκε o Ρώιμπας του ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΥ.

Ο χορηγός

Στον πρώτο σκόρερ και στον πολυτιμότερο παίκτη, δόθηκε μία ολοκληρωμένη εξέταση αγγλικών City & Guilds προσφορά του ομίλου PEOPLECERT,  Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού,  ο οποίος διαχειρίζεται ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων πιστοποίησης όπως ECDLCity & GuildsITIL®SIX SIGMACEEL-ECLT.Ο όμιλος PEOPLECERT, υποστηρίζει διοργανώσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη του πνεύματος, των δεξιοτήτων και της ευγενούς άμιλλας. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος PEOPLECERT ως υποστηρικτής της διοργάνωσης του Summer Camp ‹‹ΑΠΗΛΙΟΝ 1890››, συμμετείχε στην εκδήλωση βραβεύοντας τους πρώτους scorer  και τους MVP κάθε κατηγορίας.

Μεγάλη επιτυχία το τουρνουά

Η όλη επιτυχημένη διεξαγωγή του τουρνουά οφείλετε στη Διεύθυνση του προπονητικού κέντρου του Πανιωνίου, τους κ. Ζερβάκο Γεώργιο, κ. Λουκά Τσελέντη και κα Λαμπράκου Βασιλική καθώς και στο προπονητικό team του Πανιωνίου κ. Ζήκο Ζήση, κ. Ζορμπά Απόστολο και κ. Κοντοβράκη Πέτρο.

Φωτορεπορτάζ

Όλες οι φωτογραφίες των αγώνων θα αναρτηθούν στην σελίδα http://www.football-academies.gr/media/photo.html

Σχόλια